59 tl mi? Baya uçmuş fiyatlar.. Bence tercihin süper. Ama fiyatlar çok artmış gerçektende. Bundan yaklaşık 8 ay önce 120 lik multijet emition skydoom ve tüm paketler dahil 51 bin tl idi
2011 model evom var bagaj sıkıntısı ve ps düşüklüğünden yakıtı dolayısıyle bravo ile takas düşündüm ve bayiye gittim full donanım+skydoom lu dualogic sport&style modelinin ellerinde olmadığı için katalogtan beğendim 59.000tl liste fiyatı dediler buradan indirim yaparak ve benim evo ya takas fiyatı verecekler doğru mu yapıyorum diye merak ediyorum sizin değerli düşüncelerinize ihtiyacım var? merakım 2012 de bravo da değişiklik yapacak mı?
59 tl mi? Baya uçmuş fiyatlar.. Bence tercihin süper. Ama fiyatlar çok artmış gerçektende. Bundan yaklaşık 8 ay önce 120 lik multijet emition skydoom ve tüm paketler dahil 51 bin tl idi
BY Turbo SPORT 150 HP
59 bin tl bravo alacagına golf al derim....
Mercedes Benz ML270 CDI
Grande Punto 1.3 Multijet
Doblo Safeline 1.3 Multijet
Piaggio Beverly 500
15 gun once skydoomsuz 2012 bravo paketlı 53 bın fıyat almıstım. Zam gelmemısse yuksek fıyat..
59.ooo tl hiç verme bence git baska araç bak araç güzel ama 2 elde ölüdür ww alırsan donanım o kadar zengin olmaz ama aracına verdigin para ölmez
Volvo s40 e-drive 62000 ekadar alınıyor varsın sunroofu olmasın ama o bir Volvo!
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Başka araçlara bakmadım ama verdikleri fiyat daha liste fiyatı benim aracımıda takasa alıp verdiklerinede indirim yapacaklar onu haber verecekler birde bu donanıma sahip baka bir araç düşünürsem rakam alıp başını gidiyo daha önceki evo alırken bunu tecrübe ettim dolayısiyle aldığım donanıma bakıyorum. donanım daha önemli gibi geliyo bana tavsiyeleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim...
Valla o kadar para verileceğine bence opel astra classic3 hb alınabilir ne kadar kasa değişmiş olsada eski kasa iç hacim olarak daha iyi üstelik donanım olarak ta kötü değil ve fiyat olarak 40bin belki biraz daha yukarılarda olabilir.
sizin aracı ne kadara sayacaklar belli oldumu ?
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
çok para...eğer lpg uyumu varsa insignia tercih edin...
Keyif BMW'Dir...
O paralara Opel-Ford-Volvo-Vw arasında tercih ederim
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
bana kalırsa volvo harıc onerıln araclar ıcınde bravo derım ama cok kotu sıkıntısı ıkıncı el maalesef...cok deger kaybedıyor cooook hakkettıgını bulamıyor...onun ıcın o paraya ya volvo s40 alırım yada alfa guıletta![]()
hocam yarın benden haber bekle.bende sana bi teklif vereyim ona göre değerlendir...
Evona Ne İstiyorsun Osman Abi ?
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
Benim kafamdan net bir fiyat geçmedi ama 35.000 tl ye sayarlar diye düşünüyorum takas fiyatı olarak tabiki. Bozüyük fiat eskişehir fiyattan daha aşağı rakamlar okuyo 0 araçlarda ikinci elide takasa alırken iyi rakam veriyolar...henüz bir cevap gelmedi bekliyorum, çünkü bravo nun isteğimiz donanımı var ama skydoom suz ve beyaz rengi. araç ne zaman gelir diye sorup bana dönecekler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri