turbo kanatlarınn büyütülmesi nedir nere yapar ne kadar ücreti vardır ?
Arkadaşlar multijetde 1.3 75 likler de chipten başka uygulama yapan oldu mu güç artışına yönelik başarılı
turbo kanatlarının büyütülmesi kat iptali power box dışında....ne yapıldı kaç hp aldınız
turbo kanatlarınn büyütülmesi nedir nere yapar ne kadar ücreti vardır ?
mjete sakla hevesini![]()
TSİ Jetta.
Ne işe yarar peki ? deli heycan var üstümde![]()
75g+SÜRÜCÜ![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
bugün 1.3 Mjet e yapılacak en iyi şey 95 liğin turbosunu monte etmek olur..
hem çok erken dolar hem 275nm tork kapasitesi olur..
chip ve box...bunu anlamıyorum...yazılımda zaten istenildiği gibi bir düzenleme yapılabilir...bu resmen bir kandırmaca bir satış politikası....ikisi bir arada olan gereksiz bir uygulama...
ayrıca...yaptığım bir 75 lik gp.... chipli bir 90 lığın bir boy gerisinden gidiyordu...
bir boy geriden gitmemek içi 90 lığın turbosunu takmak ne kadar gerekli...yada bir ihtiyaç...bir de maaliyeti var...
portekizde trw performance diye bi şirket var multijet için özel kitleri var istersen onlara da bakabilirsin. 90hplikler için 170hplik bide sanırım 75likler içinde 130hplik kiti vardı.
TRW Performance | Facebook facebook sitelerinde fotoğrafları var dyno ölçümleri de var. zaten önemli olan o güce çıkartmak değil o güce ne kadar dayanacağı.
Arkadaşlar ben chip yaptırmak istiyorum fakat güvenilir bir yer İzmir'de neresi var.
ecotorg hüseyin arkadaşımız var düşünürsen özelden cepini sana atayım güzel bir uygulama yapar ankaraya yolun düşerse cemal abiye git derim ama![]()
Chip yaptıracağım. İzmir içinden yaptırmak istiyorum. Araç sadece 370km de olduğundan bir zararı olur mu diye endişeliyim.
chip tuning için -izmir servis Çamdibi + Hm garage tuning 3 sanayi bornova 1.3 75 lık 2 aracımızdan 1 ine chiptuning yapıldı +2 ci benim aracıma almanyadan getirtiğim chip box ...turkıyede satılan power box ıle aynı urun!! takıldı sonuçdyno da 87-90 arası aynı çıktı asfaltta ıse ben 1 boy onde yurudum
Chip maliyetleri nedir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri