tiner çıkartmaz ne yazıkkı..falçata veya kazıyıcı bır aletlede cok ugrasırsan boyaya zarar verme ihtimalin çok yuksek....
Arkadaşlar ön plakamı yamuldu diye söküp düzelttim, fakat söktüğümde tamponda silikon ve çift taraflı bant parçaları kaldı bolca.. bi kısmını falçata ile aldım ama halen var.. Bunları tinerle silsem zarar verir miyim ? ya da çıkartabilir mi tiner? 0.50 Cm lik silikon tabakası var diyebilrim kabaca..
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
tiner çıkartmaz ne yazıkkı..falçata veya kazıyıcı bır aletlede cok ugrasırsan boyaya zarar verme ihtimalin çok yuksek....
onrky
1.4 starjet 95hp
Sellozik Tiner silikona birşey yapmaz onu en güzeli tırnakla ya da falçatayla kazımak ama dikkat et falcata çizmesin. Tiner kurumuş boyaya da kolay kolay zarar vermez. Sentetik tiner zaten hiçbir işine yaramaz.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
ısıtarak çıkarma şansı olabilirmi acaba... sonuçta ısıyla eritip uygulanıyor, ısıyla yeniden yumuşaması sağlanabilir diye düşünüyorum teorik olarak
falçata yerine naylon bir iple sıyırmaya çalışırsanız hasar verme ihtimalini en aza indirgersiniz diye düşünüyorum
ısıtıp misinayla kesin bence...
Keyif BMW'Dir...
falçata + benzinle çözdüm : )
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
sökmüşken siyah folyo deneseydin iki ızgara arasına
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri