güzel olmuş.Üzerindeki kaç cmlik yay?
3 numara fılm
sımota hava flitresi
far +sis 8k zenon
spor yay
artık leylek degil![]()
güzel olmuş.Üzerindeki kaç cmlik yay?
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
tesekkurler..
preslettım yayları namışte onlerı 8cm arkayı 5cm.zaten yay alıncada yetmıcektı bana bıdaha presletme parası verıcektım bende dırekt bu ıslemı yaptırdım sıkıntı olmayacagını soledı arkadaslar.ama 3 veya 4 kısı bınınce onden garıp bı vurma sesı gelıo hafıf cukurlarda ama ıkı kısı veya tek bındıgımde hıcbır ses yok gayet memnunum.sızce arkayı daha basmalımıyımm arkadaslar yorumlarınızı beklıorum?
Biraz daha basılsa daha güzel durabilir.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı olsun...güzel olmuş...
Keyif BMW'Dir...
coilli gibi hoş![]()
TSİ Jetta.
melih kardeşim güzel olmuş fakat arkaları biraz daha yaparsan jant kapaklarınada sökersen süper olur..
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
arkayı basman şart hocam.ama ön güzel olmuş cidden.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
dostum rotkolları rotbilyasını gözden geçir aks kesmeden maşalla güzel düşmüş orj yaylarınımı yaptırdın?
çok şık olmuş ..!
yaylar preslı oldugu ıcın cok kısı bınınce amortısor dıbe wuruyo olabilir..
coıl yok gezmesı bıraz sızın zor olur ama arac guzel dusmus arkadan 1.5 - 2 cm daha dustumu tamamdır..![]()
Hadi Abisi .)
ve resımlere devam
fazla anlamam da amorıtosrdenn. arkaya bı tesısat koydunmu tamamlar ya subwoofer o yukseklıgı aslında . bı kac kısının bındıgını dusunerek bakarsak zaten arkaya 2 kısı oturunca dırekman cokme oluyor bıraz boyle bın bakalım beqenmessen dusutturme yaparsınn..
Hadi Abisi .)
Bence böyle kalsın arka taraf. Biri binince eşitlenir zaten. Amortisörün vurmaması için amortisör sertleştirme yaptırmalısın![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri