jantmı jant lastikmi nasıl bir yazıdır kışı cıkaracak kadar ne demek kış sonu infilakmı edecekjant len bu senelerce kullan
![]()
linea jantı varmı 15![]()
Jantlar gittiiii, satildi.
Artýk Linea'ya geçtiðim için, geçen kýþ 100-120 TL gibi bir paraya aldýðým (ne kadara aldýðýmý tam hatýrlamýyorum) biraz eski de olsa kýþý çýkartacak durumdaki jantlarýmý satýyorum. Geçen yýl balans ayarlarý yapýlmýþtý, gýcýr gýcýr bir durumda deðil ama bana hiç sýkýntý çýkarmadýlar, sallantý, titreme yapmamýþtý...
50 TL'ye Ankara'da gelip görerek de alabilirsiniz, aslýnda kargolamak gibi bir düþüncem de yok, yani birilerinin elden almasý daha uygun olacaktýr...
Geçen yýldan araç üstündeki fotoðraflarý koyuyorum, daha detaylý fotoðraf da ekleyeceðim...
![]()
Konu serkankucuk tarafından (18/11/2011 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir.
jantmı jant lastikmi nasıl bir yazıdır kışı cıkaracak kadar ne demek kış sonu infilakmı edecekjant len bu senelerce kullan
![]()
linea jantı varmı 15![]()
Sadece jant abicim, jantlar arabanın bagajında duruyor da onların fotoğraflarını çekemedim daha, Linea'ya geçince mecburen çıkarttık eski teneke jantları...
Sende varsa fazla Linea jantı ben alayım, bende ne gezer
Siyah bir zamanlar parlardı öyle işte... Hem de yaz kış dinlemeden...
bedavaya gidiyor valla...hayırlı satışlar...![]()
Keyif BMW'Dir...
hayırlı satışlar.Bedavadan biraz pahalı
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
ouuuvv fiyat şahaneninde ötesinde =) hayırlı satışlar
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Ankaralılar bu fırsatı kaçırmasınlar![]()
dün netten benim eskileri 120 e sattım .gercekten bedava.
neredeyse sök tak parası alsammı acaba ya yazlıkları takarım :/
Kaçırma vatandaş batan geminin malları.
serkan kardeşim gerçkten çok ucuza veriyorsun.hayırlı satışlar sana.ihtiyacı olanında işi görülür sonuçta.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Yalnız bu arada ben eğitim için 5 günlüğüne Antalya'dayım, fotoğraf da çekemedim...
Herkese de teşekkür ederim, maksat işimiz görülsün)
Jantlar satildi, bolu beyi nickli arkadasa
Konu serkankucuk tarafından (19/11/2011 Saat 02:12 ) değiştirilmiştir.
boku beyi derken![]()
TSİ Jetta.
Alana da satana da hayırlı olsun.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Teşekkürler Arkadaşlar.. Serkan'cım ilgin ve alakan için sana tekrardan teşekkürler iş yoğunluğundan dolayı arayamadım kusura bakma. Jantları bir arkadaşıma aldım hayırlı olsun 2miz içinde...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
Ne demek, rica ederim. Gule gule kullanilmasi dilegiyle.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri