bikaç kere sert fren yaptıgından olabilir mi
Merhabalar bugun sole hiz denemesi yaptim sert fren yaptim bi kac kere frenlerde sorun yok ama durup baktigimda sag on lastik asiri sicak jant ayni ama sol taraf saga gore cok dsha soguktu bu neden boledir
bikaç kere sert fren yaptıgından olabilir mi
lastik havalarından olabilir.
sol taraf balata ve diskinde yağlama vardır yük sağa biner ve ısınır
yada
ısınan tarafı fren pistonu geri gelmeyip takılı kalıyordur yada geç bırakıyordur
zaten aracında frene bastığında bariz şekilde ısınan tarafa doğru çekme olması lazım
kısaca yağ sağ taraf geç bırakıyor yada sol taraf yağlanmadan veya başka bir sebepten az tutuyor nedeni bu
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri