13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: uyanık kasko

levent sarsılmaz
    LESAR10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 2

Kızgın uyanık kasko

arkadaşlar arabamın kaskosunu sompo japon sigortaya yaptırmıştım.Kaskonun bitmesine 15 gün kala mini onarım yaptırdım.Kaskom bittikten 20 gün sonra yeniden başka bir firmaya yaptırayımdedim.hasarsızlığım da var dedim.Adam tramere girdi.Senin arabanın hasarsızlığı yok çünkü hasar gözüküyor dedi.Baktık anahtar çalınması diye yazmışlar.ben de yok öyle bişey ben sadece mini onarım yaptırdım dedim.Acenteyi aradım öyle şey olmaz diyor.sompo japon kaskonu eğer bizden yeniletirsen olur başka yerden yaparsan hasarlı olur diyor.ben anahtar çaldırmadım diyorum olsun diyorlar bizde böyle.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Sahtekar Herifler Git Şikayet Et Arkadaşım. Mini Onarım Yaptırdığın Yerden Faturalarını Felan Aldıysan Sorun Olmaz Böyle Adamlar Beni Tilt Ediyor Direk Adama Bir Kafa Atasım Geliyor.
    Anasayfa | Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği --- 0 212 324 19 50 Ara Bir Sor Bakalım Ne çıkıcak...
    "Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."

fatih temizer
    fatihtemizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34AF5069
    Edilen teşekkür: 44

seni bğlamak için öyle yapmış olabilirler..hakkını aramalısın..

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Way anasına daha neler olacak tekelcilik yapamak istemişler gelme oyunlarına ..

Z. Tufan
    zutuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 12

Dikkat edilmesi gereken kasko firmalarına bir yenisi daha eklendi yani...
    Eğer poliçende "mini onarım" hakkın yazıyorsa ve elinde o onarıma ait fatura vs. varsa kesinlikle itiraz et.
    Hukuki bütün yolları deneyeceğini, gerekirse direk Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Gn. Md.'ne başvuracağını belirt. Aba altından sopa göster.
    Maalesef bankacılık ve sigortacılık günümüzün modern tefecilik kurumları gibi çalışıyorlar. Dikkatli olmak lazım.

Özgür TÜRKOĞLU
    ozay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 148

Bu sigorta şirketini de böyle bir olayı da ilk defa duydum Benimde 2004 yılında ray sigortadan kaskom vardı Kaskomda 1000 tl ye kadar hasarsızlık indirimi bozulmayacak diye bir madde vardı Benim bir kaza sonucu 600 tl lik hasarım oluşmuştu Kaskoyu başka şirketten yenilerken hasarsızlığımın olmadığı ray dan yenilersem ise hasarsızlığımın devam ettiğini öğrendim Ama sizin olayınız benimki gibi değil Yanlış bilmiyorsam mini onarımda yılda belli seferde yapılan işler için hasarsızlık bozulmuyor

Emre B.
    cute.poison - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 39

İlk defa duydum bu firmayı amma çakkallarmış ya...Hakkını ara kardeşim pabuç yok bunlara...

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

yuh ya ilk defa duydum nasıl olur olsun bizde böyle der ya ulan varya bunları tefe koyacaksın..hocam hakkını kesinlikle ara da insanlarla dalga geçmek neymiş anlasınlar..

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı SRDR KRKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahtekar Herifler Git Şikayet Et Arkadaşım. Mini Onarım Yaptırdığın Yerden Faturalarını Felan Aldıysan Sorun Olmaz Böyle Adamlar Beni Tilt Ediyor Direk Adama Bir Kafa Atasım Geliyor.
    Anasayfa | Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği --- 0 212 324 19 50 Ara Bir Sor Bakalım Ne çıkıcak...
    Serdarın dedıgı gıbı TSRŞB ile bır gorus.
    Bu arada harbı gerızekalı bır sırketmıs bulamamısmı baska bırsey ,Dunyanın en durust insanları Japonların ısmınden bıle üc kagıt cevırmeye kalkıyorlar ya ne deyım yazıklar olsun adamlar nukler reaktor oldugunda bankaların kasalarından sokaklara dagılan balya seklındekı USD lerı gerı bankaya teslım edecek kadar duyarlı ve durustler uyduruk kaskoyamı tennezul edecekler ayıp vallahı ayıp.
    Bu arada arkadasım bu gerızekalı fırma sunu bılmıyor galıba bızım araclarımızın anahtarlarında immobilezer olayı var yanı anahtar kayıp durumunda yapacagımız sey Fiat yetkılı servısıne gıdıp dosya actırıp servısten yenı sıfır anahtar almamız gerekıyor sen sımdı Fiat servısıne gıdıp bugune kadar arabana yapılan ıslemlerı doktursen orada gozukmeyecekmı anahtar degısımının hıcbır servıste yapılmadıgı aracın anahtarının ve kodunun italyadan gelen kodla aynı oldugu.
    Mını onarımın auto kıngte yapılmıstır buyuk ıhtımal merkezlerını ara arac plakanı cıkart yapılan ıslemler ayrıntılı olarak sana prınt etsınler,servıstende aynı seyı yap gıt sıkayet et hem sıgortayı ,hem acentayı ,hatta gıt savcılıga suc duyurusunda bulun
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

bu japon sigortamıdır, ne haltdırsa, kaskonu bedava yapmayaı bile teklif etseler kabul etme.
    tefeci zihniyetli adi herifler.
    bunlar bu işten para kazanmamaları lazım.
    bu zihniyetteki insanlarda kazanamz zaten.
    sinirlendim akşam akşam.

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

bildiğin dolandırıcılık bu !
    Keyif BMW'Dir...

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

hmm sompo eski adıyla fiba assistancesi bizde ama ilginc ama en cok zorluk cıkaranlar neova,eureko,ve özellikle ray sigorta bunlara dikkat edin derim.

levent sarsılmaz
    LESAR10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 2

arkadaşlar bu adamlar kasko yaptırmaya tövbe ettirecekler beni.Biri hallederiz öyle şey olur mu diyor diğeri pişkin pişkin senin anahtar çalınması hasarını çarpma çarpılma olarak değiştirdik diyor.buyur burdan yee