Fethiye'den Antalya'ya Telaşe koşturma nasıl yaparız? nasıl taşınırız ? derken çok şükür sonunda yerleştikBugün arabamızın birde antalya'da fotoğrafları olsun dedik Kadir kardeşim sağ olsun fotoğraf makinasını elinden aldım
Evet bundan sonra Antalya'dayım aracımı bugün itibariyle satılığa çıkartacağım ilan onayı geldiğinde yayınlayacağım Antalya'daki arkadaşlara selam olsun
Antalya'ya taşınmamda destek olan forumdan arkadaşlarım Kadir ve volkan'a çok teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız sürüşler
Not: Araç hala 48 plaka Antalya'lı arkadaşların bilgisine
![]()
Konu Backer tarafından (08/10/2011 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.
Ya nası güzel açık hava ya imrendim yemin ediyorum. Ankaranında herzamanki kararsız havası ısınsam mı? ısıtsam mı?![]()
ilk fotoğrafı ben çektim bunuda belirteyim...keşke benimkinide çekseydik yanında akıl edmedik aceleden...
hayırlısı olsun tekrardan kardeşim inşallah değerini senin gibi bilecek birine satarsın...
cok güzel fotolar..
hacim niye satıyosun evocağzı![]()
TSİ Jetta.
Hacım bu dönem için taksitlerim sıkıntı yaptı 1 2 ay atlatsam rahatlarım ama satabilirsem satcamKısmet bakalım
hakkında hayırlısı iyice yaklaştın bana hee evoyla 1 saat burası![]()
TSİ Jetta.
Ayın 16 sında sende gel bariBen 4 gözle bekliyorum o günü (o güne kadar araba satılmazsa) malum Fethiye'de 3 üyeyle birşey yapamıyorduk anca tatilcileri ağırlıyordum
![]()
![]()
1000'de 1 ihtimal gelmem ama inş. gelebilirim ıspartada oda yok yav 2 kişiyiz
![]()
TSİ Jetta.
hayırlı satışlar
plakanı tak ihbar ederim valla![]()
TSİ Jetta.
bakalım ne kadar dayanabilecek plakasızlığa![]()
![]()
2 Ay oldu bir polis çevirdiDaha doğrusu ben adres sormak için burnuna kadar girince dur dur dedi
![]()
-Nerde plaka??
-Antalya'ya yeni geldim yolda düşürdüm memur bey
-Kayıp mı ?
-Yok bagajda duruyor memur bey
-Hmm tamam iyi günler![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri