Sahibinden linkindeki aracim satiliktir detayli bilgiye ve resimlere ilandan ulasabilirsiniz.ilan no 59488330 ve 59666315
linkler
Fiat Punto 1.3 M.jet Classic 2011 Model 45.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 59488330
Sahibinden satılık modifiyeli Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active 15000 km' de Beyaz renk 45.000 TL sahibinden.com'da - 59666315
Aracınız çok güzel. Alıcısını bulması gereken bir araç. İyi satışlar
fiyat doğrumu? 45 binhay maşallah ben evo sanmıştım fiyatı görünce bide grande miş..kolay gelsin
hayırlı satışlar...
fiyat doğru kardeş listedeki ürünlerin fiyatlarını toplarsan az bile yazdığımı görürsün ben arabayı alırken önce aksesuar listesini sonra rabayı sipariş ettim ve 6 ay uğraştım parayı veren düdüğü çalar vakti olan alır kendi yapar diyecek birşey yok tabi.
allah aşkına şu anahtarı nerden aldın söle![]()
hayırlı satışlar.ama her yaptığınız ekstra satışta etkili olmayabiliyor inşallah alan çıkar bir ara ATA 35 Bülent abide 42.000 lira yazmıştı meşhur ATA 35 o fiyata satılmadıysa bu hiç satılmaz gibi geliyor![]()
hayırlı satışlar. süper satılmasada güle güle kulan süper olmuş.
hayırlı satışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Anahtari abarth kapaklarini Romeoer ertug kardesimden gece 11.30 da ilani gorur gormez aldim ve elinde bir adet vardi daha sonrada abarht gobekli sustali olan kismi aldim arkadaslar mal ederini bilenin elinde degerlidir.eger bu araba ben yapmadan once ilana ciksaidi ben alirdim bir arac modifiye ediyoriseniz uygun parcalarin elegecmesi ve montajinin ne kadar zaman aldigini ve isini bilmeyen ustalardan dolayi sinir harbi yasaginizi hesaplarsaniz yapilan emekleri goz ardi edemezsiniz.Evet belki arac cok abartili ama bana gore yakisti.Hayatta onemli olaninda bu olmasi lazim bence elestirileri takmadan kendi dogrularin etraa gercekler disina cikmadan yasamak.Herkese tesekkur ederim.
maşallah çok emek harcanmış hayırlı satışlar
çok güzel araç.Keşke t-jet olsaydı
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Baya emek harcanmıs hayırlı satışlar...
45000 iyi fiyathayırlı satışlar
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
İyi fiyat güzel araba ,ankara yollarında pek görmedim ? nerde araç plakanın olduğu yerdemi..
Araba Nevşehirde il bilgisini güncellememişim
45 bin ! Wooow.
görülen nadir ve güzeL araçlardan hayırlı satışlar
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
Yokmu düşünen arkadaşlar foruma ilave indirim en azından değerini bilen birine gider.Yapılan aksesuarları toplarsanız maliyetinin altında olduğunu göreceksinizdir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri