gerçekten çok güzel araç bu paralara alınacak nadir güçlü ve full araç..
Arkadaşlar nakit ihtiyacından dolayı çok sevdiğim bravomu elden çıkarmak zorundayım.
Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion
2009 Model
35.500 TL
-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sifirdan-farksiz-garantili-sahibinden-2009-fiat-bravo-dizel-60121301/detay/
gerçekten çok güzel araç bu paralara alınacak nadir güçlü ve full araç..
Müslümde güzel çıkmış araç ile, hayırlı satışlar...
33000-35000 aralığında böyle bravolar gördükçe sıfır evo aldığına pişman oluyor insan![]()
Bilmediğimden soruyorum. Bu ilanlarda plaka neden kapatılıyor? Ben de araç satıyorum bir tehlikesi varsa bilmediğim, ben de silicem o yüzden sordum![]()
valla ben de bilmiyorum herkes kapatıyor bi tehlikesi vardır diye ben de kapattım![]()
Böyle temiz bravolar varken neden aynı fiyata sıfır evo alınırki ? . Hayırlı satışlar..
+1
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
iyide arac zaten surekli dısarıda senn haberin yokken aracın fotosunu cekip ilana bile koyabilirler bence plaka kapatmak alıcı icin guven soruunu olusturur
bence de aynı şey. Yani arabanın plakasını kapatıp gezemeyiz ya. Ayrıca insanlar görmediği araca kapora veriyorsa benim bir suçum olamaz. Olsa olsa sahibinden.com'un suçu olur. Resimleri download edilebilir formatta yayınlamasınlar o zaman.
Ben plakası açık olmayan hiçbir araca bakmıyorum. İlla ki bakmak istersem özelden plakasını istiyorum. Bu şekilde plakasını aldığım 2 araçta 20 bin liralık masraflar yapıldığını öğrendim mesaj ile sorgulamadan.
Sonuç olarak siz arabanıza güveniyorsanız ve karşınızdakine bu güveni vermek istiyorsanız bence plakanızı kapatmayın. Hele ki 35bin TL fiyat istiyorsanız arabaya, bence en önemlisi güvendir.
yani en basitinden bizim forumda bile onlarca araba fotoğrafları var... bin tane böyle satılık punto ilanı çıkar...
suç kaporayı arabayı görmeden verenlerde...
Plaka kopyalanmasın diye kapatılıyor. aracın modeli, rengi ortadayken aynı plakadan basıp, sahte plakayı aynı model ve renkte çalıntı araçlara takıyorlar. nasılsa motor,şase numaralarına bakan yok. ancak ihbar olursa. Sadece çalıntı değil, aynı renkte ve cinste kendi araçlarınada takıyorlar.trafik cezaları plakaya geldiği için.ortalıkta sahtekar çok.
Arkadaşlar araç kazalarını saklamak 2. planda kalıyor.nasılsa küçük bi araştırmada hasarı öğrenebiliyoruz.
SİZ SİZ OLUN ARACINIZI SATILIK İLANI VERİRKEN SAHTEKARLARA KARŞI PLAKANIZI KAPATIN.
valla plakayı kapattım ama soran herkese söylüyorum hatta ciddi olduğunu hissettiklerime motor ve şesede veriyorum. plaka kapalı diye ilana bakmamak için alıcı olmamak gerekir diye düşünüyorum.
Almaya niyetli olan gelir görür araştırır zaten plaka görünse de görünmese de. Sorun değil bence hayırlı satışlar bu arada
Neyse sonuçta sizin başlık altında tartışıldı ama sizinle bir alakası yok tabii ki...İyi satışlar...
Hayırlı satışlar
Ne Alakası Var Canım Aracına Güvenmeyen Kazalı Olduğundan Felan Değil Tabiki Sanki Vatandaş Gelip Görünce Ne Olduğu Çıkmayacakmı Ortaya Bu Yanlış Bir Düşünce. Plakalı Arac İlanlarının Bir Çok Sıkıntısı Vardır.
1- Aracınız Fotoğrafın Çekildiği Mekan İtibari İle Yeri Tespit Edilebilir Çalınabilir ...! Veya İçerisinde Bulunan Değerli Tesisat Navigasyon Jant Lastik Vis Parçaları Çalınabilir....!
2- Aracınızın Plakası İle İstenirse Tüm Bilgilerine Ulaşılabilir Ve Change Çalıntı Kopyası Satılabilir...!
3- Yine Aracınızın Plakası İle Ve Adınıza Farklı Alım Satım Sitelerinde Sizin Fotoğraflarınızla İlan Oluşturulabilir, Kapora Dolandırıcılığı Yapılabilir.
Bu Saydığım Tüm Maddelerle İlgili Çok Yakın Bir Başkomser Arkadaşımda Örnekleri Mevcut Bende Bunu Öğrendikten Sonra Sürekli Kapalı İlan Veririm. 2 Yıldır Böyle...
Ha Senin Dediğinde Olabilir Ancak Bunu Ne Zamana Kadar Saklayabilirsin Tabiki Vatandaş Araç Başına Gelene Kadar. Sonrası Yok... Onun İçin Tavsiye Ederim Ayrıca Msj Yoluyla Plaka Bilgisi İsteyenede Vermem. Telefonla İrtibat Kurulmadıkça O Kişinin Numarası Telefonuma Düşmedikçe Aracım Hakkımda Kimseye Bilgi Vermem.
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
Hayırlı satışlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri