17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Arka kapıdan tıkırtılar geliyor. (Evo, 150km'de)

Onur Dursun
    Onur_Metu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1

Standart Arka kapıdan tıkırtılar geliyor. (Evo, 150km'de)

Arkadaşlar merhaba, aracımı alalı yaklaşık 7-8 gün oluyor henüz 150km'deyim ancak şimdiden arka kapı tıkırtısı sorunuyla karşılaştım. Bugün ilk kez farkettim rahatsız edici bir ses geliyor kapı içerisinden. Forumda araştırdım bekleyince geçenler olmuş, servise götürüp baktıranlar olmuş ama hiçbiri de benim kadar erken karşılaşmamış bu sorunla. Ne önerirsiniz?

Şakir D.
    siyahinci83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 347

benim arka kapı gergileri servisten değişti sorun kalmadı servise göstermenizde fayda var
    P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
    2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
    2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tahsin .
    Mugen_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 104

Bende bir takım ses ve gıcırtı yüzünden yarın servise götürcem.. inş. bir daha o sesleri duymak zorunda kalmam..

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

aramıza hoşgeldiniz.evo sorunlarıyla tanışmışsınız ama evet sizinki çok çabuk olmuş.sadece şunu söyliim daha bu başlangıç.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

Engin Tok
    Engin_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 636

Benim aracımda da ins haftasonu servise götürcem o zaman göstercem bakalım nası çözücekler?
    Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Alıntı Engin_T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aracımda da ins haftasonu servise götürcem o zaman göstercem bakalım nası çözücekler?

Engin benim aracıda götürürmüsün? Bazı seslerle ilgili...

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

garanti varken servise gidin...değişecek parça varsa bastırın biraz değişsinler...
    Keyif BMW'Dir...

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Engin Tok
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı 1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engin benim aracıda götürürmüsün? Bazı seslerle ilgili...
    Abi yarın Ankaraya dönüorum, sende nerden gelio abi ses?

Fırat Sezer
    Punto.Sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Mavi
    Plaka
    07 NJM 21
    Edilen teşekkür: 2

Alıntı Onur_Metu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba, aracımı alalı yaklaşık 7-8 gün oluyor henüz 150km'deyim ancak şimdiden arka kapı tıkırtısı sorunuyla karşılaştım. Bugün ilk kez farkettim rahatsız edici bir ses geliyor kapı içerisinden. Forumda araştırdım bekleyince geçenler olmuş, servise götürüp baktıranlar olmuş ama hiçbiri de benim kadar erken karşılaşmamış bu sorunla. Ne önerirsiniz?
    aynı olaya yakın bir durumla bende karşılaştım.. bu kadar erken olmasada kapı gergilerinde ve içindeki çıtalarda sorun çıktı, kapı açılırken carrk currk diye sesler geliyordu korku filmindeki gibi ve arka camlar açmakta oldukça zorlanıyorduk kriko nedeniyle neyse servisinde tespitten sonra kapı gergileri ve kapı içindeki krikolar değiştirildi sağolsunlar.. evoların kaderi bu zannedersem bir kaç araçta bu durumdan servisteydi
    sözün özü garanti içindeyken servisten yararlanman en faydalısı olacaktır
    not olarak; kuruş para ödenmedi
    Konu Punto.Sport tarafından (27/09/2011 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Alıntı Engin_T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi yarın Ankaraya dönüorum, sende nerden gelio abi ses?
    Torpido tarafından bir ses var,Kol dayama, birde Skydome üstünde bir ses geliyor haftasonu sana bırakayım bir ilgileniver yav

Onur Dursun
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aramıza hoşgeldiniz.evo sorunlarıyla tanışmışsınız ama evet sizinki çok çabuk olmuş.sadece şunu söyliim daha bu başlangıç.
    cidden gözüm korktu forumdaki çeşit çeşit sorunu okudukça. bugün götürdüm servise randevu aldım kapıdan gelen ses ve arka kapıların zor açılması üzerine. bir de bu evo'nun motoru rölantideyken dizele yakın ses yapıyor. bundan evvel 2008 honda city kullandım o motor bunun yanında dilsiz gibi kalıyor. sadece rölantide durum böyle seyir halindeyken anormal bir gürültü yok. bu sesi de dinlettim markadan markaya değişir dediler bir de o araç 8v idi bu 16v sanırım ondan da fark ediyor.

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Benim bir takım değişti gergiler. Aynısı yine olmaya başlayınca tekrar söyledim kavaklıdere müslüm abi yeni bir parça geldiğini bu sıkıntının bu parçada giderildiğinden bahsetti. Bende bakıma kadar bekliyorum gittiğimde hepsi bir yapılsın diye. Bu süreç içerisinde istanbula gittim geldim. ilginçtir heralde nemli bölge diye herhangi bir gıcırtı olmadı istanbulda fakat ankaraya döndüğümün ikinci günü "Gaaarrrçççç Guuuurrrççç" hemen başladı.

Tahsin .
    Mugen_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 104

Ben bugün arka kapıdaki gıcırtı sesi ve eğimli yolda arka taraftan gelen ses için aracımı servise bıraktım.. sabah 9 gibi bugün çıkmadı yarın inş. yapılmış bir şekilde alırım...

Engin Tok
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı 1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Torpido tarafından bir ses var,Kol dayama, birde Skydome üstünde bir ses geliyor haftasonu sana bırakayım bir ilgileniver yav
    Konuşalım Tuncay abi o zaman

Anıl Egemen Doğan
    egeevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 65

cidden gözüm korktu forumdaki çeşit çeşit sorunu okudukça. bugün götürdüm servise randevu aldım kapıdan gelen ses ve arka kapıların zor açılması üzerine. bir de bu evo'nun motoru rölantideyken dizele yakın ses yapıyor. bundan evvel 2008 honda city kullandım o motor bunun yanında dilsiz gibi kalıyor. sadece rölantide durum böyle seyir halindeyken anormal bir gürültü yok. bu sesi de dinlettim markadan markaya değişir dediler bir de o araç 8v idi bu 16v sanırım ondan da fark ediyor.
    onun sebebi multiair modülünün çıkardığı şıkırtı, takma kafana dinlersen eğer modülün şıkırdadğını belli devirlerde, vitesi boşa atınca belli bir süre daha duyarsın, keyfine bak...yüksek devirde motor sesi harika düşük devirde ise ses oldukça az...
    Punto 1.4 S&S Lounge Skydom+ESP Paketi+Sport Kit

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Onur Dursun
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı egeevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onun sebebi multiair modülünün çıkardığı şıkırtı, takma kafana dinlersen eğer modülün şıkırdadğını belli devirlerde, vitesi boşa atınca belli bir süre daha duyarsın, keyfine bak...yüksek devirde motor sesi harika düşük devirde ise ses oldukça az...
    bugün 4.viteste az eğimli bi yolda aşağı doğru düşük devirle iniyordum neredeyse motor durmuş gibi sessizdi çok hoşuma gitti. kapı tıkırtısı da kendiliğinden geçti gibi gözüküyor bugün hiç duymadım. sonradan nükseder mi bilmiyorum ama 5000km için gittiğimde baktırıcam.

Anıl Egemen Doğan
    egeevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 65

bugün 4.viteste az eğimli bi yolda aşağı doğru düşük devirle iniyordum neredeyse motor durmuş gibi sessizdi çok hoşuma gitti. kapı tıkırtısı da kendiliğinden geçti gibi gözüküyor bugün hiç duymadım. sonradan nükseder mi bilmiyorum ama 5000km için gittiğimde baktırıcam.
    motor gayet güzel düşük devirde çok sessiz yüksek devirde ise güzel bir ses çıkıyor ben seviyorum ama sevmiyenlerde çoktur...

kapılara yalıtım yaptırabilirsin mutlaka çözeceklerdir kesin bişeyler yapıyorlar servislere bir sor istersen...benim aracımda kapılarda ve diğer aksamlarda tıkırtı cızırtı 0. Sanırım şanslıyım hiç ses olmadığı için çünkü herkes şikayet ediyor...sadece yağmur sensöründeki plastik cızırdıyordu yüksek hızda bozuk asfaltta o da tamamen gitti kendi kendine...
    Punto 1.4 S&S Lounge Skydom+ESP Paketi+Sport Kit