Gayet normal.benim bravoda ortalamam 7,9-8,1 civari idi.
9 eylül'de teslim aldığım 120 hp sportstyle aracım ilk depoda ışık yanana kada yaklaşık 600 km yol gitti ortalama yakıt tüketimi ise 8,2 acaba bu değerler yeni olmasından dolayımı yüksek 120 hp sportstyle kullanan arkadaşların ortalama yakıt tüketimleri nedir.
Bilgilendirirseniz sevinirim.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
Gayet normal.benim bravoda ortalamam 7,9-8,1 civari idi.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
bence cooooook fazlaaa!!! anladıgım kadarıyla arabanız 120 lık multıjet ve bıldıgım kadarıyla 6.5 yakıo en fazla sehırıcı..eger dedıgınız ortalamalar normalse gıder punto t-jet alırım aynı ortalama
aynı ortalama olabilir ama benzin ile mazot arasındaki fiyat farkıda var, uzun yolda az yakması var, segment farkı var, yol tutuş farkı var, stabilite var, genişlik var v.s. v.s. v.s.
araç yeni olduğu için fazla yakar. birde torku hissetmek için gaza basıyorsanız birazcıkda o fark ettirir. araç 5000 km ye gelince düzelecektir durum
Teşekkürler arkadaşlar.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
sürüştendir bence...ama çok da birşey beklmeyin şehir içi 7 nin altına düşmez...
Keyif BMW'Dir...
Pardon özür dileyerek düzeltme yapıyorum.Benim bravo t-jetti.Yani ben t-jet için yazmıştım şimdi gördüm multijet olduğunu.Bence multijet için biraz fazla.Yanılmıyor ise bir depo ile 800 km'yi görmeniz lazım çok aşırı basmaz iseniz.Araç yeni olamasından kaynaklıdır herhalde. ileride çok daha düşer hele bir 5000 km falan olsun.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Bravo ların yakıt deposu kaç lt?
şehir içi gerçekten çok yakıyor şehirler arası da 4.7-5.7 arası değişiyor benim, sport style olması tekerlerin daha kalın olması demek, biraz ondan artıyor skydome falan varsa ağırlık da artıyor galiba, benim aracın ruhsattaki ağırlığı 1395kg yani aktive donanımdan yaklaşık 150kg daha ağır yanılmıyorsam.. ama yine de şehir içi çok yakıyor.. chiple biraz daha düşebilir, ben haftaya chip olayına gireceğim kısmetsetorkuma tork katacağım
![]()
daha önce dizel bravom vardı gidiş geliş 10 km 9 lt altına hiç düşmedi,şimdi 150 lik sport var 9.3 lt yakıyor aynı yolda
İsmail yeni olmasından kaynaklanıyor benim gibi basan bir adam ilk 5000 km kadar 8,5 civarlarındaydı şimdi ne kadar basaarsam basayım 7,2 civarlarında 7,5 da çıktığı oluyor ama şehir dışında full depo 1000 km rahatoratalama 4,5 5 civarı ilk zamnlar normal 2000 km çok fazla zorlama ondan sonra ayak bileğine kuvvet
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri