hayırlı satışlar kardeşim =) değerini bilecek birine gider umarım..
Arabada ek yapılan masraflar;
*** T-jet 17 jant takımı=2000 tl,
****Dunlop performans lastik=1500 tl (daha 2 ay olmadı takalı )
****Nfs fiat orjinal tampon eki=600 tl
****5'lik hr orijnal yay=400 tl(orijinalleri de verilcektir)
****Lumar cam filmleri=300 tl,
****Ön,arka ve jant abarh göbekler=150 tl
2 senelik arabam 4 kez meguairs'de boya korumaya girmiştir ilk gün aldığımdan daha fazla parlamaktadır
***Bilindiği üzere şu an bu donanımda bu temizlikte punto bulabilmek çok zordur,hertürlü servis kayıtları incelenebilir,bütün bakımlar fiat yetkli servislerinde yapılmıştır ve her bakım zamanı gelmeden 3000-4000 km önce yaptırılmıştır faturaları mevcuttur.2 senelik kaskom daha hiç bozulmamıştır ellenmemiştir burdan da arabanın sorunsuz olduğunu anlayabilirsiniz.Arabanın 1000 km,5000,10000 km'lerinin resimlerini çektim digital ekrandan ki arabanın ilk sahibi olduğumu gösterebilmek içinkısacası alıcak olanda soru işareti kalmasın diye herşeyi yaptım sanırım sitede araba konusunda benden titizini bulursam arabayı bedavaya veriririm
alıcısına şimdiden hayırlı olsun
telefonla ulaşırsanız daha net cevap alabilirsiniz ilginize teşekkürler..
sahibinden linki ;
-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bursadan-grande-punto-beyaz-cam-tavan-nfs-kit-li-aynisi-yok-tek-58981637/detay/
Upgradin..
hayırlı satışlar kardeşim =) değerini bilecek birine gider umarım..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hayırlı satıslarguzel araç inşallah ıstedıgın fıyata gider
Hayırlı satışlar arkadaşın dediği gibi değerini bilecek birine gider.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Hayirli satislar....
Hayırlı satışlar...
hayırlı satışlar Mert abi..bir arkadaşım arıyor göstericem bakalım ne diyecek
hadi bakalım hayırlı satışlar
hayırlı satışlar...
hayırlı satışlar olsun
hayırlı satışlar..
TSİ Jetta.
Hayırlı satışlar.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı satışlar araba çok güzel
gerçekten guzel araç...
hepinize teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için,26 bini görmüş bulunmaktayız ama inadım inat zorluyorum halazaten satılmassa da problem yok çünkü satılcağını düşündükçe hala içim sızlıyı her ne kadar çok daha iyisini alıcak olsamda =)
Upgradin..
hayırlısı olsun mert,güzel araba inşallah kıymet bilen birine nasip olur![]()
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
abi arkadaştan haber bekliyorum tekrar görüşebiliriz sanırım alıcaz konuştuğumuz fiyat tamamdır
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri