bu arada aracım Grande punto 2006...
arkadaşlar ben de dün atiker taktırdım kafamda soru işaretleri var ama bilmiyorum işin başında da durdum usta çok temiz ve düzgün çalıştı 43lük tank sığdırdı ilk dolumda 38 litre aldı o da. atiker kullananlar ne kadar yaktığını ve memnun olup olmadıklarını söyleyebilirler mi???işin aslı brc isterdim ama şu an 1700lira verecek durumum yok ben gebzede 900 liraya taktırdım...
bu arada aracım Grande punto 2006...
zavolli daha iyi diyor lar lpg de
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
aracıma 10 bnde taktırdım atiker marka lpg sistemi 40 lık tankla 450 km yapıyorum şuanda 16 bnde![]()
Konu muratpunto16 tarafından (20/09/2011 Saat 01:09 ) değiştirilmiştir.
Fiat Grande Punto 2011
hayırlı olsun umarım sorun çıkarmaz...
Keyif BMW'Dir...
bundan öncede palio kullanıyordum lpg li sistem geçtim milano marka garantisi bitmeden beyin değişti sıkıntı kalmadı şimdi 2 yıl garanti sorun çıkarsada en ufak bişide değiştiriyorlar mekaniği
Fiat Grande Punto 2011
bende atiker sıralı sistem kullanıyorum vede çok memnunum 45 lik simit tank var 40 lt lpg ile 501 km yol yaptım.
1 yıldan fazla oldu yaklaşık 23bin km. yaptım maşallah bi şikayetim yok...
Bende Bravomda Atiker Turbo Kit Kullanıyorum Mükemmel Ötesi Gerçekten...
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
çekişte sorunla karşılaşmıyormusunuz? benimde 2008 1.4 benzinli punto var..bendemi taktırsam diye düşünüyorum.benzin uçtu artık iyice..bende çok kullanıyorum masraf çok oluyor..ama işte performans kaybedermiyim diye korkuyorum
Şimdi Kayıp Yok Diyemezsin Ama Yeni Sistemlerde Bu Kayıbı Çok Fazla Anlamıyorsun, Ve Kullandığın Kaliteli Gaz İlede Alakalı Kesinlikle Taktırmalısın Devletten Zenginsen Benzinle Devam et![]()
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
en iyi gaz sistemi hangisiki prinsmiydi neydi o vardı sanırım.
hiç bir şekilde şüphen olmasın çekiş,performans yeni nesil araçlarda gerçekten bu sorun görülmüyor.
Fiat Grande Punto 2011
5 yıl kullandım 60 bini lpg idi bugune kadar ufak tefek sorunların dısında bana bi sorun yasatmadı hem yerli hem de konyalı)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri