Arkadaşlar daha önce aracımın arkasında oluşan göcükten bahsetmiştim neyse,sadede gelince aracımı autokinge götürdüm 16 sına randevu verdiler sabah bırakın akşamn alırsınız dediler 16 sabahı götürdüğümde ancak 17 öğlen teslim edebilecekleri söylediler yani cuma teslim ettim cmt si verebileceklerini söylediler neyse götürdüm bıraktım sadece sol arka stop altında avuç içi kadar üzerinde çizik olmasından dolayı paslanmasın diye yaptırmak istiyordum verdim geldim tabii km yide bir kenara yazdım 1423 km diye ve bu gün gittim aracımı güzel yapmışlar sadece bir yerinde vernik damlası vardı olsun dedim fakaaat içeri girdim önüme bir anket koydular formu koydular koymasına ama koyar koymaz kafadan iki yeri işaretlemişler şu an tam haırlamıyorum nedenini sordum yok bu bizimle alakalı dediler ankette bir kısım vardı o kısımsa yapılan işçilikte memnun kaldınızmı gibi birşey bende "çok iyi" " iyi" "normal " kısmında normali işaretledim sonra görevli "çok iyiyi işaretleyebilirmisiniz normalin üzerini karalayın birde paraf atın diyerek "bu bizim için önemlide" dedi,bende o an denileni yaptım ama aracıma binince bir daha anketi en sonunda doldurmam gerektiğini anladım nedeni ise araca bindim klimayı kapalı bıraktığım halde açık sol taraftaki çekmecem açılmış aracın içini pis bir bezle silmişler kokpitte izler duruyor ve de araı 1423 te bırakmıştım 1425 te kalmış bir bina içerisinde 2 km re sizce gezilir mi ? daha sı aklıma gelenler bunların işleri benim arka stoplarla ne işleri olur klimayla radyoyla Allah bilir ön kaputuda açmıştırlar o bile aklıma geliyor ,bu konuda sizin düşünceleriniz nelerdir.