hoşgeldin...keyifli forumlar...
Artık ben de bugünden itibaren aranıza katılmış bulunuyorum. Uzun zamandır araba bakıyordum 20-22 civarına, Punto'lar aslında hiç aklımda yoktu ancak ta ki; Kırmızı, spor paket, 3kapı, 1.3m-jet 90hp'lik içime sinen bir tanesini bulana kadar.
Cuma günü arabaya baktım, kendim anladığım kadarıyla kapılarda direklerde bagajda herhangi bir oynama, tamirat işlemi yoktu. Ancak kilometresinin 116500'de olması beni motorun durumu hakkında korkutmuştu. Zaten sağ olsun satan kişi de çok iyi biriydi, yalan söylemedi. Araba güveniyorum istediğiniz ustaya gidebiliriz dedi.
Biz de bugün Bosch Service'e gittik. Motor 91hp verdi. Ustalar test sonucu çıkmadan da motorun durumunun çok iyi olduğunu söylemişlerdi. Gerçekten içime sindi. Bir iki bakımı olacak o da normal.
Son 19.500'e anlaştık, babam yurt dışında çalışıyor olduğu için ordan para bekliyorum, Salı günü muhtemelen gelecek ancak kesin olsun diye Çarşamba gününe anlaştık. O gün devri alacağım üstüme.
Focus II vardı 1.6 Benzinli, her gün okula gidip gelmek için 50km yol yapıyordum ve beni çok üzüyordu yakıt konusunda, G.Punto tabiri caizse ilaç gibi gelecek sanırım.
Bu arada 3 çamurlukta derin olmayan boya var dedi usta, yani sürtülmüş, çizilmiş falan.
Başka bir forumda ikinci elinin ağır olduğundan ve satmakta zorlanacağımdan bahsettiler ama ben bunun kısmet işi olduğuna inanıyorum. Öyle ki adam koyduktan 1 gün sonra ben aradım ve arabayı aldım. Bugün kaporasını verdim. Ama ne passatlar, Golfler duruyor ilanda 1 ay.
Neyse zaten biraz uzun yazdım sanırım, okuyan herkese teşekkür ederim.
Tekrar Merhaba!![]()
hoşgeldin...keyifli forumlar...
hoşgeldini keyifli vakitler
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
hoşgeldin aracın hayırlı uğurlu olsun sen şimdi ona beyaz jant attın mı birde yay tamamdırmerak etme tek kapı araba satılır hele ki dizel az yakıyor benim elimden iki tane tek kapı megane geçti hiçte zorlanmadım satarken..
Aramıza hoşgeldin hayırlı olsun.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Aramıza hoşgeldin... Keyifli ve aktif forumlar...
aramıza hoşgeldin doğuşş (aramıza derkne bende yeni üyeyim ama biarz sıcakkanlıyımdır)nese tekrardn iyi forumlar sna .=)
hoşgeldin keyifli forumlar
hayırlı olsun kazasız belasız
hoşgeldin.
hoşgeldin, keyifli forumlar...
Hoşgeldiniz...
Keyif BMW'Dir...
Vay doğuş hoşgeldinBirkan ben DH'den hatırlarsın
Hayırlı olsun aracın, kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle..
Resimlerinide bekliyoruz
Öteki forum gibi burada lanet yok rahatlıkla koyabilirsin![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
hayırlı olsun keyifli forumlar
Fiat Grande Punto 2011
hoşgeldin hayırlı olsun keyifli forumlar
Herkese iyi dilekleri için tekrar teşekkür ederim, Allah olmayanlara da nasip eder inşallah
Birkan hocam hoşbuldum arabayı çarşamba günü alacağım, aynı gün de fotoğrafları çekip, koyarım şimdilik aldığım aracın ilanından aldığım avatarımdaki fotoğrafla idare ediyoruzDH'ye koymaya korkuyor insan, Focus'ta sol tarafta ufak bir çizik vardı onun fotoğrafını koydum pasta-cila ile geçer mi diye ertesi gün sağ tarafı sürttük
![]()
Konu SieGeRRR tarafından (19/09/2011 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri