30 usd![]()
Forumun temsaı çok sıradan ve itici eminim bi çok arkadaşta bu şekilde düşünüyo google reklamlarından önce bi smartblue vardı sanırım o güzel di o ve 1 kaç çeşit daha olursa daha kullanışlı olur forum bence erdi dikkate alırsan sevinirim...
Konu AWD tarafından (18/02/2007 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir.
Demon Driver|Damien|
30 usd![]()
Abi blue ne oldu yaa ?
Bu arada sanırım bizimki en son sürümü olduğu için tema bulmakta biraz sıkıntı yaşıyoruz.
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
hocam googLe rekLamLarını ekLeyince bLue teması kuLLanıLmaz haLe geLdi![]()
bi kaç tane tema buLdum da 'nun da dedigi gibi 30$ temaLar da var da bizimkiyLe uyumLu versiyonLarını pek buLamadım. akLımda yani.
düzeLicek içiniz rahat oLsun tek istegim biraz süre![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
ok hocam o zmn ilgileniyosan problem yok güveniyorum sana 8O
Demon Driver|Damien|
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
30 $ aylık mı temamız bıraz koyu renklerden olussa gozlerımız bozulcak bakmaktan acık renk tonlar cok yoruyo gozlerı ya da en azından bnm gozlerımı ..
ben vb 3.6 temaları buldum biraz araştırmanın ardından ama uyumlu oluyormu hepsi bizim sürüme tam bilemiyorum ancak birkaçı 3.6.4 e uyumulu kesin.ilgili arkadaşlar incelerse sevinirim..
https://vbullet-turkey.com/archive/index.php/f-101.html
:araba-suren:
bu konuda bi gelişme var mı acaba ??
hala bekliyoruz abi erdiyi![]()
Demon Driver|Damien|
abı ins. acık renkler fena gozumu yoruyo bılmem baskası ıcın ole mı beklıyorum en kısa zamanda
Tema da biraz değişiklik yapılmış sanırım. Ama bi gözüme hoş gelmedi gibi. Eskisine mi alıştık nedir? Başka yok mu elimizde Tema?
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
tema degişecek kompLe bir süre böyLe idare ediverin yada MechanicaL var geçici onu kuLLanadurun
abi Mechanical cok guzel bu hep olsa olmaz mı goz yormuyo ve acaip hosuma gitti ..
harbiden güzelmiş mechanical. ben sevdim
photoshop soranlar oluyor.....
erdi bu konuda çalışıyor ancak anlayanlar varsa temayı bizim forum özelliklerine uyarlama konusunda bizimle irtibata geçsin.
beyler bu başta benimde hoşuma gitmişti fakat biraz falza koyu ama şimdi gerçeten dizayn harikası çok kullanışlı ve renkleri çok uyumlu bi tema gelio hazır olun![]()
Demon Driver|Damien|
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri