bumudur yok bısey
sef_1978 & whitegold...
![]()
Konu sef_1978 tarafından (31/08/2011 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir.
sef_1978 & whitegold...
bumudur yok bısey
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Bu konu nedir anlıyamadım... Herhangi birşey gözükmüyor...
dünden beri böyle konular açılıyor ama anlaşılmıyor![]()
gereksiz bir konu olmuş..biri açtığı zaman öbürüde açıyor
madem açtın fotoları yükleseydin merak etmeseydik nolurduuu![]()
TSİ Jetta.
pc de sorun cıktı atamadık bırazda bundan resım yok...
Konu sef_1978 tarafından (31/08/2011 Saat 16:42 ) değiştirilmiştir.
sef_1978 & whitegold...
mert bu knuyu ben actım kardesım resımler yuklenmıyordu sorun vardı konu acıldı ve boyle kaldı gereksızlıkle bır alakası yok sorun cozuldugu zaman resımler aynı konu uzerınden yuklenıcen.
kardesım baskalarının actıgı konuları bılmıyorum ama bız actıgımızda kuzenımın evınden actık resımlerı yukleyemedık bır problem vardı hatta bu gunde bu konuyla ılgılı bır konu actım ısyerınden de yukleyemedım sanırım genel bır sorun var...
bıraz beklersenız bırsyler olur sabretmek lazım bazen...
abi şimdi iyi bişey mi dedin kötü bişeymi dedin anlamadım![]()
TSİ Jetta.
sonerim seni tek geçerim bu alemde... Seni sevmeyen ölsün be olum... muckss ademle ikinizi...![]()
arkadaslar üç beş resım yukledık daha devamları var,ikizlerimizle ugrastıgımız geceden üç beş resım yukledık daha profosynel resımler gelıcek,kuzenımın eşı olan sef_1978 koray arkadasımın arabasına ılk olarak stıckırımızı yapıstırdık daha sonra arabalarımızı yıkatıp cılalarımız yaptık daha sonra korayın yenı aracının app plakalarını taktık ve yavas yavas yapılcaklarını yapıp ıkımızın aracınıda aynı yapma yolunda ılerlıyoruz ama daha ıkımızınde yapacagı cok sdeyler varkısım kısım yuklerız ıyı seyırler....
beklediğimize deydi abi![]()
TSİ Jetta.
bekleyemeyenlerde donup bakmıyor bıle![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri