hoşgeldin, iyi gezmişsin vala helal olsun![]()
Ankara dan Çıktığım Temmuz 4 İtibari İle Başladığım Yaz Tatilim Bugün İtibari İle Ankarada Son Bulmuştur.
Yediğim İçtiğim Benim Olsun Gezdiğim Gördüğüm Gittiğim Yerleri Anlatayım Sizlere...
İlk Durak İstanbul - Tekirdağ - Nevşehir Kapadokya - Alanya - Amasya - Bodrum - Denizli - Antalya - Ve Ankara Toplam 54 Günde 6700 Km Yol Bir Kaç İstikamette Bir Kaç Gidiş Geliş Dahil Kazasız Belasız Cezasız Çok Şükür Ankaraya Ulaştım. Bu Yolduculuklarda Bana Yol Arkadaşlığı Yapan Mercedes E200 Komp., BMW 3.20d, Grande Punto, Ve Mercedes Travego ya Teşekkürler![]()
Tatile Yeni Çıkacaklar Ve Bayram Tatili İçin Yolculuk Yapacak Tüm Arkadaşlara Kazasız Belasız Hayırlı Yolculuklar Diliyorum...
Bu Arada Tatilin En Güzel Anları Kesinlikle Bodrum Diyorum Başkada Birşey Demiyorum...
Yaptığım Onca Yolda Heryerde Yol Çalışmaları İnşaatlar Beni Çileden Çıkarsada Türkiye Bir Başka Güzel Ülkemizin Kıymetini Bilelim...
Tatilden Seçtiğim En Eğlenceli Fotosunu Sizlerle Paylaşıyorum...
[IMG]Uploaded ImageShack.us[/IMG]
hoşgeldin, iyi gezmişsin vala helal olsun![]()
maşallah... iyi gezmişsin valla... helal olsun... hoşgeldin bakalım...
Eyw. Arkadaşlaşlar Evlenmeden Son Rütuşlar![]()
maşallah güzel tur![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hiç dönmiyceksin sandık serdar
ne kadar uzu bir tatil bu arkadaş
bomba gibisindir şimdi
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Aynen Öyle Valla Ama İş Başlıcak Pek Motive OlamıyorumHadi Hayırlısı
![]()
Yok Daha İşe Başlamaya 3 Hafta VarAma Sendromu Erken Geldi
Şafak
![]()
vay be ben tatil diye buna derim![]()
Keyif BMW'Dir...
adam geziyor beyler dağılın![]()
![]()
hoşgeldin abi aramıza ..
TSİ Jetta.
Saol Kardeşim H.b![]()