Sanıyorum sifirida bu fiyatti. Hayırlı satislar
arkadaşlar.aracımdan söktüğüm abarth stoplarım satılıktır.ilgilenenlere duyurulur
farkı ne diyen olacaktır,farkı kırmızısının çok daha dolgun olması ve sinyallerinin pembe değil füme olmasıdır.araçta duruşu çok daha güzeldir.teşekkürler.
-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-grande-punto-abarth-stop-takimi-57672971/detay/
Sanıyorum sifirida bu fiyatti. Hayırlı satislar
Hayiri satislar'da sifirida bu fiyatlardaydi yanilmiyorsam.
hayırlı satışlar abi fiyat iyi.8 ay önce 180 liraydı sıfırı şuan eurodan dolayı 230 liradır..
vay beee vay beee vay beeee dahada bişiler derdim de forum müsait diil !
dooru euro nun yukselmesınden dolayı fıyat mert ın dedıgı gıbı olmus olabılır
Urun 180 tl ye satilmistir konu kilitlenebilir.
Hayırlı Satışlar diyecektim geç kalmışım... Hayırlı olsun savaş... Keşke satılmasaydı düşünebilirdim esasında... Kısmet...
hayırlısı orçun![]()
güle güle kullanın. güzel durmuş maşallah
Güle güle kullan hocam... Yakışmış...
fiyatlar normal arkadaşlar daha bu ağustos ayında bütün parçalara zam gelmiş abarth farlar stoplar vs..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hangi ara taktın ali yahuçok yakışmış kardeşim güle güle kullan.aracın duruşuda gayet düzgün.sürtme yapmadı dimi?
Çok tşkler.
Saolasın, daha iyileri sizleri olsun
Maksat ticaret veya kar yapmak değil, Tofaş kazanacağına bizim işimiz görülsün.
Senden çıktım Göztepe sanayinde taktırdım eve gitmeden, bijon ve sürtme sorunu olmadı. Dediğin gibi yakıştı siyah arabaya. Boşuna 17 jant 45 yanak sıkıntı olur mu diye sorun etmişim. Ne gidişi fark etti ne çekişi ne de konforu. Hiç 16" almadan 17 almak lazımmış. 17 jantta bile 3'a atarken asr yakıyorAma viraj kabiliyeti ve ağırlık transferine katkısı çok oldu. ESP bile daha geç devreye giriyor mekanik tutuş arttığı için.
oo yakışmış maşalllah...
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri