güzelmiş gerçekten.. ancak puntonuzu satıp fiesta almak çok da mantıklı değil bence...
güzel araç vesselam benimde hedefimde var ama şu sıralar fiyatları baya uçtu..
yeni resimler gelmiş hoşgelmişmaşallah
![]()
maşallah kazasız belasız
obsessed the red
Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
puntoya gore biraz kucuk araba...
Maşallah. Allah kaza bela vermesin.
BY Turbo SPORT 150 HP
Hayırlı olsun kazasız belasız![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
çok güzel Allah kaza bela vermesin, bende punto öncesi bu aracı düşünüyordum ancak iç hacmi ufak ve torpidosu zorla sıkıştırılmış gibi, punto fiestaya göre daha ferah bir iç hacime sahip. güle güle kullanmanız dileğiyle.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
punto almadan fiestaya bakmıştım 1,90 boyumla sürücü koltuğuna rahatt oturamadım punto daha ferah ama fiesta da çok güzel güle güle kullan hayırlı olsun
Güle güle kullanın 68PS olanmıdır bu?
maşallah,kazasız-belasız kullan,
hayırlı olsun..!
Hayırlı olsun çok güzel araç çok beğeniyorum zaten yeni fiestaları...Kazasız belasız kullanın...Plaka 37 hee o da bi ayrı güzel![]()
Güzel araç güle güle kullanın puntodan sonraki izlenimlerinizi de aslında paylaşırsanız herkes için faydalı olur zira ikiside aynı segment aracı olsada iç hacım motor yol tutuş donaım olarak bir sürü farklılıkları var. Puntoya göre iyi yanları kötü yanları eksik olan fazla olan kısımları kullanım kolaylıkları vs.vs.vs.
gayet güzel görünüyor güle güle kullanın...
maşallah fena makine
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Punto ile motor özelliklerini kıyasladığımızda 1400cc ile 4000 devirde 68 hp 1750/160 tork üretmesi puntonun 1300cc 75 ve 90 hp versiyonlarının her ikisinide altında kaldığı bilinen bir gerçek. Tasarımı harika bunu Red Dot tasarım ödülü ile taçlandırdı zaten. Benim merak ettiğim sürüş keye bu dezavantaj kendisini hissettiriyormu?
Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez...
gule gule kullanın Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri