Arkadaşlar bana nuamradan da ulaşabilirsiniz ilgi ve alakanızı bekliyorum...
Özkan 0541-648-02-52
Arkadaşlar istanbul da medikalparkta yatan bir yakınımızın dogum sırasında ortaya çıkan bir rahatsızlıgı sonucu kana ihtiyacı vardır yani bir kaç kişi lazım bu kandan vücudunda ki kan yenilenmesi gerekiyormuş birkaç ünite lazım bana gün içinde ve iftar saatlerinden sonra müsait olabilcek kan verebilecek arkadaşlarımız telefon numaralarını ve müsait olabilecek zamanları belirtebilirler mi ? ilgi ve alakanızı bekliyorum arkadaşlar...
Arkadaşlar şu linkede bakın burda bilgi olursa birbirimize yardımcı oluruz
link ==>>>https://forum.grandepuntotr.com/gene...tml#post566820
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (26/08/2011 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Arkadaşlar bana nuamradan da ulaşabilirsiniz ilgi ve alakanızı bekliyorum...
Özkan 0541-648-02-52
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
acil konu üst kısımda görünsün diye yazıyorum...
Gecmis olsun....
teşekkürler eser allah razı olsun arkadaşım...
Özkancım geçmiş olsun... Forumda görmüştüm bir kaç kişinin kan grubu aradığın kan grubuydu hatta tayfuxx nickli tayfun hocanın kan grubuyla anyı yanlış hatırlamıyorsam...
telefonu varmı orçunum sende her gün belli ünite kan lazım
bende telefonu yok ama kitap yardımı konusu vardıya onda iletişim bilgileri vardı dur bir bakayım özkanım...
Teli buldum özelden gönderiyorum özkanım...
saol dostum kocaelideymiş tayfun arkadaşımız arkadaşlar ilgilenin bu konuyla nadir bulunan bir kan grubu
arkadaşlar birilerine ulaşmaya çalıştıkça çıkmaza giriyor çevrenizdekilere de sorarsanız bu mübarek ramazan ayında gerçekten çok bir iyilik yapmış olursunuz. Özkan 0541-648-02-52 telefonum 24 saat açık bu kana ihtiyacı olan kişinin vucüdunda ki kan yenilenmesi gerektigi için birkaç ünite lazım olacak duyarlı davranacagınızı düşünüyorum herkeze şimdiden teşekkürler...
Sonerleri falan arasana özkancım... Tayfunun kocaelinde olması kötü oldu...
Soneri arayacagım şimdi. Ama tayfunda illa çok ihtiyaç olursa çıkar gelirim dedi saolsun çözüm buluruuz dedi bir üniteyle olmayacak bu iş birkaç ünite lazım komple vucüdda ki kanı degiştirecekmişler arkadaşlar ilgi ve alakanızı eksik etmeyin lütfen nadir bulunan bir kan oldugundan zor durumda hastamız...
Özkan, geçmiş olsun acil şifalar...
Umarım en kısa sürede bulunur...![]()
Saol özlem allah razı olsun zor bir durum gerçekten zor bulunan bir kan çünki
bende artısı var takas ederlerse veriyim
özkan allah yardımcınız olsun
en zor bulunan kan bu
kan bankalarına müracat et
ellerinde azda olsa takaslada veriyolar
yani sen her hangi bir grup veriyorsun
onlar sana 0 negatif veriyor
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
gomanpaşadayım hemen gelirim
keşke İstanbulda olsaydımözkancım telefonda da dediğim gibi acil birşey olursa sen yinede alo de otobüs falan filan bakarız..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri