Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: bizmi kendimizi kandırıyoruz onlar mı abartıyor

Murat ŞEKER
    Murat 1979 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 24

Standart bizmi kendimizi kandırıyoruz onlar mı abartıyor

forumdan takip eden arkadaşlar bilirler aracımı satma arifesindeyim bu sebeple internette birçok siteye girip ilan yorum veriyorum, çoğu sitede fiatın puntoların ve evoların malzeme kalitesi kronik arızaları özellikle direksiyon ve satış sonrası memnuniyetsizliği gibi konularda resmen diğer kullanıcılarla savaşıyorum...
    Bütün bunların üstüne sabah kontağı çevirdiğimde direksiyonu kontrol ettirin uyarısı alınca ulan adamlar haklımı acaba dedim kontağı açıp kapattığımda uyarı kayboldu ama yinede servise gittim serviste aküdeki akımın anlık düşmesi sonucu bu uyarının olduğu herhangi bir sorun olmadığı bilgisayar bağlantısı sonucunda bana söylendi ...
    Punto yazısındaki t nin düşmesi, yol bilgisayarındaki ortalama tüketimin 50 olup sayacı sıfırlayınca düzelmesi, bu sabah yaşadığım olay ve internette okuduklarım hafiften soru işaretleri oluşturmadı değil...
    ha arabadan memnunmusun evet çok ama ...

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

evet maalesef puntolarımızdan memnunuz ama.... ama kelimesi forumu takip eden arakdaşları mutlaka gülümsetecektir...ben 2 fiat kullandım 2 side gp idi..3. almayı şu anda düşünmüyorum işin açıkçası..evet parasına göre dizel alınabilecek en iyi araba gp ama...... işte bu amalar yüzünden..

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

KUBİLAY YAŞAYANLAR
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. jacoben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16RJ317
    Edilen teşekkür: 140

30 yaşındayım sağ dizimden bağ kopması sonucu
    6 yıl önce ameliyat oldum, çapraz bağlarımı talihsiz bir şekilde bir basketbol musabakasında koparmıştım, o gün bugündür ne zaman yere biraz ters bassam inanılmaz bir acıyla kıvranıp kalıyorum, bazen de merdiven inerken sağ ayağım dizimden aşağı kopup gidecekmiş gibi hissediyorum, kıssadan hisse yapıcam, allahın yaptığını kul yapamaz arkadaşlar, kul yapısında mutlaka hatalar olacak, toru inşaat zinciri sahibi aziz torunun şoförüyle muhabbet etme şansım oldu, kullandığı araç 2008 model a8 sıfır alınmıştı o gün bugündür bagajında devamlı yağ bidonuyla geziyor, gidin audiye 30000 km deki bir aracın motoru yağ yakıyor eksiltiyor deyin gayet normal cevabını alacaksınız, o yüzden bunun markayla da alakası yok genel memnuniyetin yüksek olduğu bir ürünün ufak tefek sorunları ama dedirtmemesi lazım, parasına göre 2 gömlek üstün bindiğiniz araçlar, kıymetini bilin derim...

İlker Cengiz
    icngz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 45

Aslında bu tür şeyler biraz da şans işi.bazıları hiçbir sorun yaşamamıştır.memnunum der.yaşayansa ama'larla sever

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

şunu anlamıyorum puntolar italya üretimi fiorino linea doblo türkiye fiorino alalı 10 gün oldu bence türkler daha iyi işçilik sergilemiş gp den kendi düşüncem daha iyi fiorino kalite+işçilik bakımından.

panda 1.2 dnaymic
    grande punto 1.3 active
    fiorino 1.3 emotion
    bravo 1.6 dnaymic

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ahmet tüfekci
    keben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 4

Standart punto

bende multiar sahibiyim 2010 model çok memnunum şu anda sıkıntı yaşamış değilim.aracın yola gidişi tipi özellikleri rengi kalitesi parasına göre c sınfı bir çok araçtan üstün.bu gün üç genç arabanın yanında abi çok güzel bir araban var derken arabamı biraz daha sevdim.

ahmet tüfekci
    keben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 4

kesinlikle marka fanatiği değilim toyota isim olarak japon olarak hoşuma gider amma benim 2010 model 10000 km evo 1.4 multiair 105 hp kara böcüm her şimi nazlanmadan görüyor hemde çok hesaplı

KUBİLAY YAŞAYANLAR
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. jacoben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16RJ317
    Edilen teşekkür: 140

geçtiğimiz 15 ay içerisinde en çok satan heçbek araç punto, geçtiğimiz 11 ay içinde en çok satan binek sedan linea, dobloyu söylemiorum bile rakiplerinin hepsinin toplamından fazla satmış, fiorino bipper ve nemonun toplam sattığının 6 katını satmış, aşk tesadüfleri sevebilir ama bence bu tesadüf değil, dikkat doblo sınıfın ikinci en pahalı aracı, fiorino sınıfının en pahalı aracı, linea sınıfının en ucuz aracı, punto sınıfının en pahalı 3 üncü aracı ve sınıfında tam 14 marka ile yarışıyor, ama..... first of all=FİAT kusurabakmayın bu konuda fazla yorum yaptım ve duygusal davrandım ama, bi corsa ile bi fiesta ile bi aveo ile, bi fabia ile, bi clio ile, bi yaris ile, bi city ile viraja girin, sonra da + 20 km ile puntoyla aynı viraja girin kafanızdaki amalarım hepsi iyiki ye dönüşecektir... saygılar şimdiden iyi bayramlar....

Murat ŞEKER
    Murat 1979 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 24

arkadaşlar eklemem gereken bişey var fiatı eleştirenlerin en önemli düşüncesi sattığı araçların arkasında durmaması memurlarla ilgili bi sitenin forum bölümünde biri direksiyon mili arızasından bahsediyo servisten fazla kullanma gibi bi cevap vermişler ben inanmıyorum ama gerçekse şaka gibi ...

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı Murat 1979 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar eklemem gereken bişey var fiatı eleştirenlerin en önemli düşüncesi sattığı araçların arkasında durmaması memurlarla ilgili bi sitenin forum bölümünde biri direksiyon mili arızasından bahsediyo servisten fazla kullanma gibi bi cevap vermişler ben inanmıyorum ama gerçekse şaka gibi ...
    kesinlikle katılıyorum fiat ürettiği malın arkasında durmuyor bu konuda sıkıntı var zaten..ayrıca kimse kusura bakmasın da evonun fullü şu anda 40 mı 42 mi öyle birşey..fiestanın da full ü aynı..ikinci el 2011 c4 yine 2.el düşük km megane falan bu paralara rahat alınır bu kadar seçenek varken insanlar evoyu seçiyor ve hizmet bekliyor yani satış sonrası..bütün bunlardan sonra paraya göre araba iyi demek pek içime sinmiyor..o parayı alıyorsa eşşek gibi satış sonrası hizmeti verecek ve aracının arkasında duracak!!

13. Bu mesajı için 3 kişi tayfux'ye teşekkür etti:

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

insanlardaki bence sadece fiata karşı önyargı adam benim t jetle opel corsa 1.3 cdtı (dizel arabada herhangi bi modifiye yok bildiğiniz corsa) geçeceğini söylüyor adama neden dedim bu opel dedi bana düşünün artık gerisini

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı jacoben Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 yıl önce ameliyat oldum, çapraz bağlarımı talihsiz bir şekilde bir basketbol musabakasında koparmıştım, o gün bugündür ne zaman yere biraz ters bassam inanılmaz bir acıyla kıvranıp kalıyorum, bazen de merdiven inerken sağ ayağım dizimden aşağı kopup gidecekmiş gibi hissediyorum, kıssadan hisse yapıcam, allahın yaptığını kul yapamaz arkadaşlar, kul yapısında mutlaka hatalar olacak, toru inşaat zinciri sahibi aziz torunun şoförüyle muhabbet etme şansım oldu, kullandığı araç 2008 model a8 sıfır alınmıştı o gün bugündür bagajında devamlı yağ bidonuyla geziyor, gidin audiye 30000 km deki bir aracın motoru yağ yakıyor eksiltiyor deyin gayet normal cevabını alacaksınız, o yüzden bunun markayla da alakası yok genel memnuniyetin yüksek olduğu bir ürünün ufak tefek sorunları ama dedirtmemesi lazım, parasına göre 2 gömlek üstün bindiğiniz araçlar, kıymetini bilin derim...
    doğru tdilar yağ eksiltiyor, normal kullanımla her bakımda min seviyeye düşüyor yağ. son bakımı biraz geciktirdik hemen yandı yağ lambası
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı görkem koçsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanlardaki bence sadece fiata karşı önyargı adam benim t jetle opel corsa 1.3 cdtı (dizel arabada herhangi bi modifiye yok bildiğiniz corsa) geçeceğini söylüyor adama neden dedim bu opel dedi bana düşünün artık gerisini
    Bir anahtarına yarışsaydınız.yiyormuydu elemanın görürdünüz.
    Memlekette ağzı olan konuşuyor çoğuda ağız ishali olmuş kafaya takmamak lazım böyle cahil kişileri.

Bu arada 42000 TL B sınıfı her araç için çok büyük para.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben arabanın motoruna laf ettirmem çok memnunum ama işçilik için aynı şeyi soyleyemicem

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şunu anlamıyorum puntolar italya üretimi fiorino linea doblo türkiye fiorino alalı 10 gün oldu bence türkler daha iyi işçilik sergilemiş gp den kendi düşüncem daha iyi fiorino kalite+işçilik bakımından.
    dediğiniz çok doğru. Gerçi bizim forumda albea arabadan sayılmıyor ama albeanın içinin işçiliği italyanlarınkinden daha iyi.

Punto şikayetlerine gelince. Herkese şikayetvar.com sitesindeki diğer arabalar hakkında yapılan şikayetleri okumayı tavsiye ederim

ali yavuz
    Adana İl Başkanı rockforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 230

her aracın - leri + ları vardır herkes arabadan ne istediğini ne beklediğini bilerek araba alsın derim...ben öyle yaptım...

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Valla biraz iddialı olacak ama bence çok sağlam araba.2006 model fire motor puntomla 1 yılllık sürede 28000 km yaptım ve 20000 bakımları dışında servise uğramadım.Üstelik kullandığım yolları da garaj bölümünde karpuz tarlasında çektirdiğim fotoğraflardan görebilirsiniz.

22. 23/08/2011, 17:09

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

belkide en büyük problem fiyatlar. ön yargıyı ve memnuniyetsizliği körüklüyor. b sınıfı bi araç için ortalama 35 bin lira çok fazla bi para. ama bardağın diğer tarafından bakarsak aslında bu araba 17,500 TL. sonuçta diğer devlete ödediğimiz 17.500 liranın konfora, güvenliğe, işçiliğe v.s. en ufak bi katkısı yok. sadece insanda biraz enayilik hissi uyandırıyor o kadar.

engin durgun
    CrimeSquaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    33 EA 621
    Edilen teşekkür: 0

geçtiğimiz 15 ay içerisinde en çok satan heçbek araç punto, geçtiğimiz 11 ay içinde en çok satan binek sedan linea, dobloyu söylemiorum bile rakiplerinin hepsinin toplamından fazla satmış, fiorino bipper ve nemonun toplam sattığının 6 katını satmış, aşk tesadüfleri sevebilir ama bence bu tesadüf değil, dikkat doblo sınıfın ikinci en pahalı aracı, fiorino sınıfının en pahalı aracı, linea sınıfının en ucuz aracı, punto sınıfının en pahalı 3 üncü aracı ve sınıfında tam 14 marka ile yarışıyor, ama..... first of all=FİAT kusurabakmayın bu konuda fazla yorum yaptım ve duygusal davrandım ama, bi corsa ile bi fiesta ile bi aveo ile, bi fabia ile, bi clio ile, bi yaris ile, bi city ile viraja girin, sonra da + 20 km ile puntoyla aynı viraja girin kafanızdaki amalarım hepsi iyiki ye dönüşecektir... saygılar şimdiden iyi bayramlar....
    yanlış anlaşılmak istemem ancak punto ilede corsayi kıyaslamam 2008 gp 1.3 dynamic kullanicisiyim ancak abimin 2011 opel corsa 111. yıl araci ile bir süreliğine değişim yapmıştım aracin yol tutuş ve viraja girişi arasinda pek fark yok bana göre opel daha ağır basıyor tabi bu herkesin kendi görüşü ve fikridir saygı duymak gerekir.

İhsan ERTUĞ TURAN
    puntoturbom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hatay
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    07 BHD 66
    Edilen teşekkür: 57

Sonuna kadar katılıyorum...... Bu sınıfta alabileceğiniz en iyi hizmeti en iyi kaliteyi alıyorsunuz. Kronik sorunları tabii ki olacak,gidermezlerse sorun olur. ben garantıden 3000 tl ye yakın parcalar değiştirttim. hiç birinde de kuruş talep etmediler. Bence değerini bilmek gerek markanın...

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/2 12 SonSon