aracın yük durumu nasıldı ? bide ortalama kaçla gttiniz? sankı bana km de 1.5 krs fazla yakmıs gibi geldi
cuma gecesi ankaradan çıktım kayseriye vardığımda 4,5lt ortalmayla 316 km yol yaptım buda yaklaşık 51tl gibi rakam tutuyor. Dönüşte 3,9 lt ortalama ile yine 316 km buda yaklaşık 46 tl oluyor. birde şöyle hesapladım depo yarımdayken kırşehirden tekrar fulledim 88 tl aldı 497 km yapmışım buda km de 17.7 kuruş yapıyor tabi bunun 40 km si şehir içi.. sizce değerlerim nasıl arkadaşlar.
aracın yük durumu nasıldı ? bide ortalama kaçla gttiniz? sankı bana km de 1.5 krs fazla yakmıs gibi geldi
ayakta alkıslanır bu ortalamalar
bence süper....
Bende kayseriye gidip geliyorum ama bu kadar az yakmıyor,ve tam olarak hesaplamadım hiç......:=)
anlamsız buluyorum..yakıta bakarak yol mu biter??
noone knows that except both of us
Gayet iyi arkadaşım daha ne olsun. Benzer ortalamalr var bizdede. Otobanda falan çok basarsan artıyor.
güzel değerler...
bende kayseriden 11 litre ile gelmiştim klima açık 2 kişi...cruise ile 90 km de..genel sürüş 90-120km hızda
araç otomotik passat 1900 tdi 130hp idi
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri