ya şimdi ne diyim bilemedim![]()
bakın
ya şimdi ne diyim bilemedim![]()
TSİ Jetta.
fena çıkmış corsa
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
değişicez galiba takasa versemmi acabaDDDD
puntonun yeri ayrı ama opelde fena duruyor![]()
1far farkı var vazgeçtim değişmicem.![]()
bence puntoda sıyah olsaydı ozmn karsılastrma yapardım sıyah bı ayrı durur du corsada fena bu arda![]()
Captaİn Jack Sparrow
vallahi şahsen alman kalitesine güveniyorum arkadaşlar kusura bakmayın![]()
İkisini canlı görmüş biri olarak tip ve mekan ferahlığı punto.. Gel gör ki psikolojik olarak mı bilmiyorum ama corsa daha sağlam daha alman duruyor...
2 si arasında %10000000000000000 siyah opel![]()
corsa duruş açısından ağır araba punto daha sportif geliyor ama corsanında sportları güzel bea![]()
Sizin puntoda daha iyi bir jant, skydome, yay ve karartılmış farlar olsaydı ufak bir görsel modifikasyon ile bence corsadan daha iyi olur![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
corsacı punto takası düşünüyorsa benim puntoyla takas yapabiliriz...
Bu arada corsanın far kaşı hırçın göstermiş... sizin puntodada olsa far kaşı harika hırçın dururdu...
Punto beyaz olacak
güzel bir jant olacak
skydome olacak
başka hiç bir modifiye - değişikliğe gerek yok, opel falan kalmaz orada ağlar gider.
Şu an şu ikisi arasında Corsa dışı tercih yapan az olur ama, güzel bir Punto ile kolay kolay sınıfında hiç bir araba yarışamaz!!!![]()
bizim arabalar biraz şans işi.neresinin bozulcağı belli olmuyor ama donanımları harika.donanaımı önemsemiyorsan opel al derim
yalnız corsanın kırmızı olupta cam tavanlısı olursa alınır yani puntoda beyaz skydome olursa punto alınır.
corsa tek kapı artı sunroof var sanırım.. ben takas ederdim.. aynı renk benimki sen etmiosan benimkini veriyim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri