arkadaslar bence hiç inanmayın bunlara ş.a yol yaparsın durmadan saattede hızınız 70 ila 90 olur sabitlersiniz hızınızı o zaman punto 3,0 yakıyor.
arkadaşlar bugun bir araştırayım dedim 2011 ylında en az yakan dizel araçlar hangileri diye resmen şok oldum özellikle Opel Corsa 1.3 dizel modeli Euro 5 motoruyla 100 kilometrede 3,5 litre yakıt tüketmesi diğerleride en fazla 4,4 lt tüketiyor yani anlayacağınız bence fiat punto artık tasarruflu olmaktan çıktı alınabılcek araba artık opel corsadır
ayrıca opel corsa bagaj lambasıda mevcuttur ayrıca arka kapıları çok güzel açılıp kapanıyor
Konu Misafir047 tarafından (19/08/2011 Saat 12:27 ) değiştirilmiştir.
arkadaslar bence hiç inanmayın bunlara ş.a yol yaparsın durmadan saattede hızınız 70 ila 90 olur sabitlersiniz hızınızı o zaman punto 3,0 yakıyor.
Eskişehire gittim geçenlede 95'lik evo CC açıkken 100-110 km sabit hızda 100km'de 3,4 L yaktı..
Corsa daki motor da zaten fıat ın motoru değil mi?Hem bence puntonun tasarımı daha güzel.Corsa bana palio gibi geliyor.
Az yakmak bizim elimizde bence.Bence bir aracı az yakıyor diye almak mantıksız.Öncelikle alınan araba insanın hoşuna gitmeli ve keyif vermeli.
İl Başkanı (Isparta)
çok doğru corsalar puntolardan daha az yakıyor şuan çevremde 5-6 tane corsa kullanan var 2-3 tanesi 75 lik geri kalanı 90lık kullanıyor 90lıkları bile şehir içinde puntodan az yakıyor
kendine gülersin ancak bagaj lambası yok tutamakları yok klima acaip uğultulu kapılar zor acılıyor kapılar gıcıdıyor daha anlatmaya gerek varmı 2 hafta önce arabamızsağ altındaki plastik parça düştü bilmem daha anlatayımmı valla bende gülüyorum banada çok komik geliyor tüm bunlar özellikle hala senin puntoyu ısrarla savunanlar çok komik geliyor bana![]()
kesinlikle opel corsa almak dururken bende gp almam ama corsa njoy lar şuan biraz pahalı maalesef..active bile adam 24 milyar para istiyo 90 binde birde..gerçekten araba fiyatları almış başını insanların dilinin kemiği yok sallıyor fiyatı..
Punto forumunda puntoyu kötülerseniz bu tarz tepkiler almanız mümkündür. Bende bir ara Megane 2 vardı bende bir megane formunda kötülemiştim baya da bir tepki almıştımSizde burda puntoya karşı corsayı övüyorsunuz bence tüm arabaların kronik sorunları mevcuttur googlede "Corsa kronik sorunları" diye aratırsanız mutlaka çıkacaktır. Bana kalırsa aracı tip olarak beğeniyorsanız içerisinde kullanırken mutluysanız kadı kızında bile olacak sorunlara bakmayacaksınız. O arabanın şurası böyle şunun bu sorunu var derseniz hiç bir arabaya binemeyeceksiniz çünkü tüm arabaların mutlaka kronik sorunları oluyor. Bence aracınızı beğenmiyor ve kullanırken mutlu değilseniz satın ve kullanırken mutlu olabileceğiniz tipi hoşunuza giden bir araç alın derim. Corsalar güzel araçlar tip olarak biraz makyajda yapılmış ancak donanım bazında fiyat olarak punto daha avantajlı olması bakımından daha az paraya daha donanımlı bir araç satın alabiliyorsunuz. Ben meganeyi sattıktan sonra dizel ve bir alt sınıfı araçların çoğunu inceledim Polo, corsa ve punto arasında gidip geldim forumlarını okudum benim için en cazibi punto geldi her nekadar tip olarak polo bende daha ağır bassa da donanım olarak daha avantajlı olan puntoda karar kıldık ve şimdiye kadar memnunuz. Gönlünüzün istediği ve içerisinde mutlu olacağınız bir arabaya kavuşmanız dileği ile...
huseyin kardeşim o kadar güzel açıklama yaptın ki beni anlayan bitek sen oldun
demek istediğim insanlar körü körüne bişeyi savunmasınlar yapıcı olsunlar eleştirileri kabul etsinler aldığım araba benim için çok önemli ilk defa kendim 0 araç aldım aracımı seviyorum ama aklım olsaydı tecrübem olsaydı kesinlikle fiat almam olay bu
hüseyin hocam megane 2 kullanmış biri olarak neden evoya geçtiniz? megane 2 hakkında ne söylersiniz 2006 dan sonra makyajlı kasası için..
"Corsa" Genel
Opel Corsa B EPS Direksiyonlu Araçlarda Kronik Sorun
Opel Corsa C Kronik Easytronic Şanzıman Beyni Arızası
Opel Corsa C 1.3 Dizel Yüksek Basınç Sensör Mazot Kaçırma
OPEL CORSA D YAKIT GÖSTERGESİ SORUNU HERKEZDE VARMI ?
OPEL CORSA EASYTRONİC VİTES SORUNU
Opel Corsa'nın kronik sorunu!!!!Yardım edin...
Sorunsuz araç yoktur şans faktörü vardır ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri