Kayseriden ben varım birde İbrahim abim var , yolunuz düşünce uygun olursa ufak bi buluşma yaparız tanışırız inş![]()
arkadaşlar bu hafta bir yolculuga çıkacagım aracımla formumuzda kayseri sivas ve tokatlı olan varmı ??? varsa eger bir görüşelim ugrayıp tanısmak isterim![]()
Kayseriden ben varım birde İbrahim abim var , yolunuz düşünce uygun olursa ufak bi buluşma yaparız tanışırız inş![]()
tamam tolga eger musaitseniz kayseriye cuma gunu gelecegım tahmınım oglene dogruuğrayacagım eger kımse yoksa direk sivasa geçecegim
![]()
Ben müsaitim İbrahim abinin gelebilitesinide yarn öğrenirim.. iletişime geceriz . Smdiden iyi yolculuklar kasislere dikkat![]()
insaşşllah allahdan bir mani çikmassa oglene dogru bir dev buluşma var kayseride![]()
Hoş gelişler olabizde Tolgayla 2 gün evvel sizi anmıştık
Hafta içerisi işte oluyorum akşam olsa büyük ihtimal gelirdim
Kusuruma bakmayın...
donuste bir daha ugrarım allah nasıp ederseibrahim bey
![]()
Tabi inşallah bunuda telafi etmiş oluruz böylece
Bu arada jantlar hala satılıkmı![]()
kayseride nerde nezaman bu bulusma![]()
Güzel ve Keyifli bir buluşmaydı tekrardan ayağına sağlıkEn kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle..
Tolgama tesekkurler olsun cok guzeldi kayseri ilgi alaka sohbet koyuidi tesekkurler olmadi ama bole haftaya veya diger haftaya gene gelecegim ibrahim bey jantlar satilsada olur satmasada![]()
kayseri hazırmıfire ve t-jet cikartmasına
antepden 2 arac gelsek busefer bu haftasonu nasıl olur
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri