maşallah.turboyumu büyülttünüz pek anlayamadım.
maşallah.turboyumu büyülttünüz pek anlayamadım.
araç bilgileri 2005 palio rsty 1.4 multijet ac
84000 km
specler;
motor
kp 37/33 hybrid turbo (ege turbo)
cold air intake kit
downpipe
55 mm potsuz full krom ara borular
isotta twin combat son susturucu
ecu remap stage 2 (ecotorq izmir)
yürüyen
fk 60-40 mm yay
wolfrace mantis 6.5/15 jant
kumho kh 11 195/50/15
dış görünüm
gövde rengi boyalı ayna ve marşpiyeller
american film
sonar stop
ledli ve angelli siyah zemin far
8000k prolice xenon
sis farları sonradan takıldı
iç mekan
siyah koltuk kılıfları
wrc orjinal vites topuzu
smd mavi led gösterge aydınlatması
challenger multimedia system
inifinty ref. 7541 a amfi
inifint ref 6500 cs comp.
alpine sbe1243br subwoofer
magnat classic 694 6x9
evet stage 2 turbo var üstünde
şuanki değerler nedir?
su anda boost acmadım ,ortalama 100 +- hp civarında aracta 1-2 sorun var tam istediğim gibi gitmiyor enjektörlerin bakımı yapılacak + boost controller ve boost gauge takılacak biraz boosttan sora istediğim değerlere ulaşırım, şu an stock paliolara puntolara evolara ortalama bi 7 boy bilemedin 10 boy farkı var![]()
normaldir kasa hafif küçük arabapek istediklerinizi yaptık diyelim bu araba nasıl durucak
cd kadar diskleri var
arka fren limitörlerimiz iptalsu an arka frenlerimizde yeterince destekliyor, ebc green stuff balata ile destekliycem güçlendirmek demek şu şekilde 80 km hızla giderken stock bi palio ile nasıl duruyorsan şu an gene aynı fren mesafesinde duracaksın illaki
tek sorun gaza bastığın kadar hızlısın
ben şehiriçinde ve trafikte kesinlikle hız yapan makas atan birisi değilim otobanda gideriyoruz ihtiyaçlarımızı, ufuk punto iyi bilir bnm aracı hatta kullanmışlığı var
şimdi manuel boost controller sipariş edicemsırada o var
Aracin masallahi var..super arac onur abi allah kazasz belasz kullandrsn..turbolu haliyle bambaska![]()
o zaman dinlemeye gelirimbmc takmısız yalnz
![]()
eheheheyok o etiket
fenaaa![]()
TSİ Jetta.
Keşke bu işlemleri bir puntoya yapsaydınızda Bravalara kalksaydınızEmeğe saygı kazasız sürüşler...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
aynı motor ve ben puntodan çok daha hafifim, puntoyu severim ama duygusal davranamak gereksu an bravo doblo 1.6 mjtleri çok rahatlıkla ayırıyorum
benim puntodan kastım t-jet idi1.3 multijetlik bir motoru canavar yaptıysan t-jeti'ni hayal edemiyorum. Olurda bigün t-jet yaparsan talip olabilirim
))
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
ben 6 yıldır benzinli araca binmiyorum, dahada binmem ztn dereceli egzantrik girersem ztn tjetle yürürüm
ne güzel gider şimdi bu araba![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri