cırt cırtlı yangın tüpleri vardı... onlardan alsaydın sorun olmazdı..
Selam Arkadaşlar,
Evo da yangın tüpünü nerede tutuyorsunuz.Benimki bagajda duruyor ve hiç bir yeri yok, sağa sola çarpıyor giderken.Yangın tüpü için bir yer mevcutmu yada sizler nasıl koyuyorsunuz?
cırt cırtlı yangın tüpleri vardı... onlardan alsaydın sorun olmazdı..
Arabayı aldığımda verdiler bunu ben almadım.
Benim fiatın trafik setinin içinde duruyor.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
https://forum.grandepuntotr.com/atta...tograf0765-jpg
Belki bu size biraz yardımcı olabilir...
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
çok güzelmiş yaa.nerden temin edilebilirim ki?
Temın edılemıyor malesef.O Bravo DEDE paketıne özel bır durum)
Buna benzer uygulamayı İzmir Operator Murat abimiz yaptı ondan da Gurur abimdende detayları alabılırsın tamamıyle el işçiliği ,göz nuru çalışmalar bunlar
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
çözümü buldum bende kendimce.
Trafik setini posetinden çıkarmamıştım.Çıkarttım ve altında cırt cırtı polduğunu gördüm.Yangın tüpünü onunla sıkıştırdım sorun kalktı![]()
hocam bence en yakın koçtaş a git yapışkanlı cırt cırtlar var bir tarafı yapışkanlı ben yapışkan tarafını tüpün plastiğine yapıştırdım çok sağlam yapışkanı var cırt cırt kısmınıda bagaj kaplamasına değdirdiğin an kıpramıyor ben çıkartmak istediğim an baya zorlayıp çıkartıyorum 50 cm alsan yeterli 2 parçaya kesip uyguladın mı çok sağlam oluyor
Oda güzelmiş.En yakın zamanda koçtaş a uğrayıp bakcağım.Teşekkürler
Ben de aralıkta aldım aracı, izmir enriko alibertiden.tüp ve trafik seti içindeydi.Normal olanda bu değilmi.
ben istanbul göker.den aldım traf,k set, var ama tüp yok bir ara ararım satış temsilcisini
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri