Hayırlı satışlar..
Dikkat edin bende lastikciye ebat değiştirmek için bırakmıştım En son 1 bardak su içtim üzerine![]()
arkadaşlar lastikler 400km de bridgestone b250 jantlarım sıfır aracı alalı zaten 5 gün oldu yeni jantlar gelene kadar yaptığım kilometre bu 17 jant taktığım için satıyorum jant+lastik için hiçbiryerde ilanım fln yok lastikçiye bıraktım satılsın diye ama forumda ihtiyacı olan da varsa da işine yarasın diye düşündüm! fiyat konusunu özelden görüşebiliriz
Konu sfkbrtn tarafından (19/06/2011 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım hatası
Hayırlı satışlar..
Dikkat edin bende lastikciye ebat değiştirmek için bırakmıştım En son 1 bardak su içtim üzerine![]()
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
Hayırlı satışlar.
eyer gerçekten satıyorsan sadece jantlar için pazarlık yapabilirim
tabii ki gerçekten satıyorum! ayrı satma düşüncem yok ama yine de teklifinizi değerlendirebilirim serviste jantlar 1000tl nin üzerinde imiş öğrendiğime göre
sadece lastık için ne olur fıyat..185 65 15 mi bu arada...
185 65 15 evet bridgestone b250 yalnız net fiyat öğrenemedim netten yarın lastikçiye danışıp net bir fiyat söyleyebilirm size
jantlara en son ne istiyorsun
hayırlı satışlar
lastıkler ne kadar fiyat alabilirmiyim
fiyat alabilirmiyim hocam
Hayırlı satışlar...
arkadaşlar satış iptal herkes çok fazla diyor fiyata sıfır jant ve üzerindeki lastiklerin fiyatı 1800tl civarında ben 1200tl gibi bir rakam istiyorum ama çok fazla geliyor soranlara o nedenle satış iptal zaten bu işten kar etme gibi bir amacım da yoktu herkese teşekkürler konu kapatılabilir
dedik ya gerçekten satıyormusun diye . demek ki gerçekten satmıyor muşsun.
demekki...
aman abi adamı delirtmeyin![]()
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri