maşallah Allah kaza bela vermesin.egsozun neresi yamuk benmi göremedim ama egsoz yakışmış
Arkadaşlar artık bende resimleri paylaşayım dedim. Egsoz biraz yamuk olmuş canım sıkıldı ama sizden de yorum bekliyorum.
maşallah Allah kaza bela vermesin.egsozun neresi yamuk benmi göremedim ama egsoz yakışmış
Spoilerı Nereden Aldın Çok Güzel Olmuş Kazasız Belasız Kullanman dileğiyle...
işte budur tam dusundugum sey bende cıft kromajlı dusuyorum kı zaten yurt dısında orj abarth fabrıka cıkısı takılan bu sadece kafamı taktınız yoksa son susturucu mu ayrıca yamukluk bende goremedım belkı fotograftandır
Maşallah Kazasız Belasız KullanMehmet Abiden almıssın herhalde ayak dayama ve paspas gözümden kaçmadı
Ayak dayama için herhangi bir delme işlemi yapılıyor mu?
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Şu ayak dayama Evo içinde orijinal birşey çıksa süper olacak... Logo GP logosu Evo için olanda bekliyoruz.
hayırlı olsun güzel araç.
Maşşşallah![]()
TSİ Jetta.
maşallah çok güzel egzozda gayet düzgü duruyor![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar.
araç çok tatlı olmuş katolok resmindekine benzemişspoylerin metalik beyaz rengide varmı ?? fiyatı nedir?
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Taşkın güle güle kullan , eksozu kafana takıyorsun sana yamuk geliyorakışına bırak herşeyi eksozcuya seni gönderdimki mahsus ayarını vs kendin yap sonra bana yamuk vs oldu deme diye
ule iyikide öle yapmışım yoksa femoli yamuk yaptı derdin
şaka bir yana araç zaten süper tam katalog aracı ,
spoilerin paspasın eksozun vs vs hepsi hayırlı olsun çok güzel oldu güle güle kullan ..
Spoiler icinde siz aracın boya kodunu (kaputun altında yazar) veriyorsunuz istediğiniz renge boyanıp gönderiliyor..
Herkese tekrar teşekkürler egsozada alıştım
Birde mugen tip cam rüzgarlığı taktırmıştım. Onu beğenmedim söktüm. İhtiyacı olan veya beğenen birisi varsa siteye katkıda bulunmak üzere sembolik bir rakam karşılığında veririm duyurulur.
Araciniz çok yakişikli güle güle kullanin.
Paspasi nerden aldiniz bir de hali mi kauçuk mu.
evo evo..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri