bugün müslüm abiye ufak tefek işlemler için uğradım, engelli bir abimize ait kazalı bir grande punto geldi.
yanlış hatırlamıyorsam kaza bu sabah olmuş, çankırıdan ankaraya gelirken karşıdan gelen aracın sıkıştırması sonucu abimiz kaçmaya çalışmış ancak yolun kenarında bulunan ve tarla sulamak için kazılan bir çukura, dediğine göre 90-100km/h arasında girmiş ve çukurun ortasındaki yüksek betona çarpınca araç havalanarak takla atmış, çok şükür kendisinde birşey yok, tam aksine bir o kadar güler yüzlü ve sakindi, en önemlisi de çok şükür bir çizik bile almamıştı.
araç kurtarıcıdan indirilirken serdar abi ile birkaç foto çektik, allah kimseye bunu yaşatmasın, lütfen hepimiz daha duyarlı ve daha dikkatli olalım arkadaşlar...
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok kötü olmuş ALLAH korumuş... Geçmiş olsun...
çok kötü olmuş ya bende bugün birmotun bahçesinde gördüm yeni olmuş araba önden kamyonun altına girmiş motor felan düşmüş yani ön kaput tavandaydı ön taraf dümdüz olmuş işin ilginç yanı airbag felan açmamıştıAllah kimseye yaşatmasın
ALLAH korumuş bununla geçmiş olsun üzücü bi durum.
İmza kurallarını gözden geçirdim
Çok büyük geçmiş olsun , Ben de çankırı ılgazlıyım ve geçen sene o yolda Ankaradan Ilgaza giderken bende ufak bir kaza atlatmıştım babamın Şahini ile bizde yoldan çıkıp tarlaya düşmüştük bizimde araç hurdaya çıkmıştı ama can kaybı olmamıştı Allaha şükür.
Her daim dikkatli olmak gerekiyor.
allah korumuş... kendilerini bir şey olmaması sevindirici...
allah korusun tek teselli içeridekilere bir şey olmamış
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Allah korusun fena olmuş gerçekten![]()
geçmiş olsun![]()
TSİ Jetta.
bu akşam gördüm aracı bende kötü olmuş valla..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Allah korumuş mal bi şekilde geri gelir yeterki cana bişey olmasin.
Allah'tan kimseye birşey olmamış, böyle bi arabadan yara almadan kurtulmak büyük şans işi. çok geçmiş olsun...
Allah korumuş gerçekten
Geçmiş olsun.
Allah korusun,sevindirici tek şey can kaybı olmaması.Çok çok geçmiş olsun...
Allah korumuş.Geçmiş olsun.
Bu arada Grande Puntomuz da ne kadar güvenlikli bir araba olduğunu göstermiş sanırım...
Kaza yapan arkadaşın söylediğine göre, ters yola girmiş. Karşıdan gelen araba onun sağına göre karşıdakinin solu olduğundan son saniyelerde kaçabilmiş, ancak "havada takla attım" dediğine göre hızı bence daha fazlaydı. Allah kimseye böyle bir kaza vermesin. Emniyet kemeri takılı olmasaydı bu arabadan nasıl çıkacağını sadece Allah bilirdi.
Allah korumuş gerçekten...araba çok kötü olmuş...
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri