mert güzel olmuş kardeşim yanlız bagaj off bekarsan problem değil bu arada senin gp 41 yani izmit insan bir haber vermezmi üzdün izmitlilri bak
[img=https://img301.imageshack.us/img301/2775/s6000685aa7.jpg]
Ya Burda İbre Düz Yolda 200 dü ama Ben Telefonu Çıkarıpta Çekene Kadar 195-198 Arası Oldu DEmekti Hafif Eğim Olsa Daha Gider...Dikkat Edin Devir Daha 5te
Konu bardak_kola tarafından (30/05/2007 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yeni Fotolar Hayırlı Olsun
mert güzel olmuş kardeşim yanlız bagaj off bekarsan problem değil bu arada senin gp 41 yani izmit insan bir haber vermezmi üzdün izmitlilri bak
çok güzel olmuş ama egzoz biraz geniş olmuş gibi
photoshop soranlar oluyor.....
güzel güzel hayırlı olsun hoşgeldin![]()
Güzel görünüyor.Kazasız belasız sürüşler olsun...
Güzel güzel hayırlısı olsun![]()
hayırlı olsun guzel bısy e benzıyor egzos unda guzel walaonun ıcınde hayırlı olsun![]()
hayırlı olsun hemşerim gayet güzel gözüküyor da
sen nerelerdesin niye kendini gizledin
yoksa izmitlileri sevmiyor musun sen ?![]()
egzost hakkında bılgı verır mısın fıyatı nedır ?
alahın ızmıtlılerı rahat bırakın adamı
kardeş hayırlı olsun gule gule kullan gayet güzel olmuş
kardeş aramıza hoşgeldin...güzel olmuş..güle güle kullan..bu arada biz körfezliler 1'er 1'er artarken komşularımız yerinde sayıyor galiba...kıskananlar çatlasın....
allah kaza bela vermesin kardeş
hoperloru bagaj kapagına bakacak sekılde degıstırırsen daha ıyı ses alırsın bıde 303f pionner karakteristik olarak kutu ıcınde ıyı calmaz yerıne jbl gto serısı tavsıye ederım aradakı farka ınanamassın.keyıflı surusuler...
güzeeeeeeeeeeeellll.
yakışır kardeşime.![]()
bardak_kola
bardak_kola
Güle güle kullan. Hayırlı olsun...Güzel olmuş![]()
* GP GÜZELİ*
1905
vadi profosör gibi yazmıs senki receteekz guzel olmus cok değiştiriyor goruntuyu gule gule kazasız belaszı kullan
guzel olmus yakısır yanı![]()
Hayırlı olsun Mert, güle güle kullan![]()
Arkadaşım aynı egzost ucu benim arabadada mevcut sadece uçtan oluşmakta
ben int. sipariş verdim aldım ve sanayide kaynak yaptırdım
https://www.hepsiburada.com/productd...ctid=otm221116
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri