Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Hava yastığı sayısı - tüm dynamiclerin dikkatine

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu Hava yastığı sayısı - tüm dynamiclerin dikkatine

Arkadaşlar önceki aracımda yan hava yastıkları vardı, ama hiç dikkat etmemiştim 95 lik aldığım evoda (abimdeydi araç aradı ve dedi ki bunda neden yan hava yastığı yok) yan hava yastığı kısmının olmadığını duydum, yani şimdi 2011 model Nisan ayında üretilen araçta toplam 7 hava yastığı değil 5 hava yastığı mı var, sizlerde bir kontrol edebilir misiniz ?

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

dynamiclerde eskiden safety plus kit alınmadıysa 3 hava yastığı mevcuttu.
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

Hakan Güner
    Kendimin Patronu hakguner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 GT 3613
    Edilen teşekkür: 78

hava yastıklı paketi kaldırdılar. yani yan hava ve perde hava yastıkları olan paket kaldırıldı.
    şu andakilerde sadece sürücü, sürücü diz ve yolcu hava yastıkları var.

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Yuh ya çok saçma o paketi kaldırmak Safety plus kit ti o paket ve çok önemli bir paketti aslında güvenlik için. Hiç o kaldırılır mı yuh be fiat!

SERDAR ERKEK
    serkek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 23

hava yastığı olarak yan hava yastığı yerine perde hava yastığı kullanılıyor.
    buda mylife modelinde standart dynamic modelde ise evo kit içerinde sunuluyor.

EMRULLAH AKCA
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095

Konu

Alıntı hakguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hava yastıklı paketi kaldırdılar. yani yan hava ve perde hava yastıkları olan paket kaldırıldı.
    şu andakilerde sadece sürücü, sürücü diz ve yolcu hava yastıkları var.
    Hayır hakan bey, evo kitli benim aracım, sürücü, yolcu, sürücü diz ve perde hava yastıkları var ancak herhalde sürücü ve yolcu yan hava yastıkları yok, benim önceki yani ekim ayında aldığım dynamic evomda vardı ve toplam 7 idi hava yastığı sayısı ancak şu durumda 5 hava yastığı var dynamiclerde (evo kitli) dikkat edin karıştırmayın

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Perde hava yastıklarının olması sevindirici ancak yan hava yastıklarının olmaması üzücü evo kit içerisinde..

Koray Nalbant
    Punt∞ Evo.. EvoKoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    16 EV 0..
    Edilen teşekkür: 368

95 lik dizellere yolcu yan hava yastığı koymuyor Fiat 2010 da safety plus kit ile alınan 75 liklerde var
    2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic

Hakan Güner
    Kendimin Patronu hakguner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 GT 3613
    Edilen teşekkür: 78

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır hakan bey, evo kitli benim aracım, sürücü, yolcu, sürücü diz ve perde hava yastıkları var ancak herhalde sürücü ve yolcu yan hava yastıkları yok, benim önceki yani ekim ayında aldığım dynamic evomda vardı ve toplam 7 idi hava yastığı sayısı ancak şu durumda 5 hava yastığı var dynamiclerde (evo kitli) dikkat edin karıştırmayın
    OK. Haklısın, Evo kitteki perdeleri atlamışım.
    Daha önceki SAFETY PLUS KİT kaldırıldı. Hatta bende bu paketi almak istedim, ancak daha sonra fabrika bunu kaldırdığı için alamadım.

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

EMRULLAH AKCA
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095

Konu

Alıntı EvoKoray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    95 lik dizellere yolcu yan hava yastığı koymuyor Fiat 2010 da safety plus kit ile alınan 75 liklerde var
    Evet benim önceki 75 lik dynamic spk ve asist kitliydi ne güzeldi şimdi 2 yastığım yok hehe

ismail sezer
    Taykel sezerism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    17 NH 501
    Edilen teşekkür: 94

Teknik Konu Punto evo

Arkadaşlar bu bahsedilen yan hava yastıklarında 2011 lerde mi yok ? Fiat spk paketini kaldırmış. Aferin fiata
    Kendi araçıma baktım bende 7 tane mevcut Saygılar.

ti ner
    tiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 44

Benim aracım evo, 95 ps multijet ve yan hava yastıkları var. Evo kit'e + 400 tl daha verip yan hava yastıklarını da eklettim. Tabi bu o kadar kolay olmadı.
    Israr, internet sitesinde var olduğunu gösteren ekranın noterden tasdik ettirilip dava açılacağının bildirilmesi sonucu bayi bursa'ay bursa italya'ya bastırdı ve yan hava yastıkları eklendi.Ama aracı 2 ay bekledim.

ismail sezer
    Taykel sezerism - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    17 NH 501
    Edilen teşekkür: 94

Teknik Konu Punto evo

merhaba 1,4 140 hp multıar baravo almak istedim ama SPK paketinin satıcı bayı bu aracta olmadığını söyledi . 43 bin liraya araba satıyor spk yok Şaşırdım kardeşim ekstra ben bunu almak istiyorum deyince olur o zaman deyip konuyu kapattiılar .

AKIN CUMAOĞLU
    rehber19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 11

2011 evo dinamic 3 hava yastığı var.

EMRULLAH AKCA
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095

Konu

Alıntı tiner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aracım evo, 95 ps multijet ve yan hava yastıkları var. Evo kit'e + 400 tl daha verip yan hava yastıklarını da eklettim. Tabi bu o kadar kolay olmadı.
    Israr, internet sitesinde var olduğunu gösteren ekranın noterden tasdik ettirilip dava açılacağının bildirilmesi sonucu bayi bursa'ay bursa italya'ya bastırdı ve yan hava yastıkları eklendi.Ama aracı 2 ay bekledim.
    Haydaaa oldu mu şimdi bu, peki neden beni bilgilendirmediler, sanki 400 TL den mi kaçınacaktım, birde şu olay kafama takıldı, evo kitin içinde hi fi ses sistemi var ancak dipnot ile 95 dualogiclerde bulunmamaktadır denmesine rağmen NEDEN BİZDEN onun farkı da tahsil ediliyor , hiç merak ettiniz mi veya bu konu üzerine gittiniz mi ?

EMRULLAH AKCA
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095

Konu

Alıntı sezerism Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu bahsedilen yan hava yastıklarında 2011 lerde mi yok ? Fiat spk paketini kaldırmış. Aferin fiata
    Kendi araçıma baktım bende 7 tane mevcut Saygılar.
    Üstadım benim önceki ekim ayında aldığım evomda da SPK paketliydi ve 7 tane yastık vardı ama bunda güya evo paketi var ancak yan hava yastıkları yok

Fatih Emanet
    emrahcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34 VA 9661
    Edilen teşekkür: 40

Ya 10 Tane Hava Yastığı Olsa Nolcak Kafanı koyup uyumuyosunya sadece 1 kere kazada açılıyor gidiyo ) hava yastığına fazla güvenmeyin çok fazla sizi korumaz hatta nerdeyse hiç korumaz 9 defa büyük kaza geçirmiş biri olarak bunu söylüyorum sizi arabada koruyacak tek şey kemer emniyet kemeri takın

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

abi nasıl oluyor benim araç 2006 bende bile var 6 hava yastığı 2006 dynamiclerde var 4 hava yastığı yanlarda da var..3 falan nerden çıkıyor en az 4 olması lazım mantıken..yine FİAT diyorum geçiyorum...

EMRULLAH AKCA
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095

Konu

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi nasıl oluyor benim araç 2006 bende bile var 6 hava yastığı 2006 dynamiclerde var 4 hava yastığı yanlarda da var..3 falan nerden çıkıyor en az 4 olması lazım mantıken..yine FİAT diyorum geçiyorum...
    Dostum, şu an itibariyle dynamic baz versiyonlu yani paketsizlerde 3 havayastığı, dynamic olup evo paket alınca ise 5 hava yastıklı oluyor, ancak önceki modellerde yani 2011 ilklerde SPK yani safety plus kit adı altında bi paket vardı onlarda ise yan hava yastığı da ekliydi

ti ner
    tiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 44

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haydaaa oldu mu şimdi bu, peki neden beni bilgilendirmediler, sanki 400 TL den mi kaçınacaktım, birde şu olay kafama takıldı, evo kitin içinde hi fi ses sistemi var ancak dipnot ile 95 dualogiclerde bulunmamaktadır denmesine rağmen NEDEN BİZDEN onun farkı da tahsil ediliyor , hiç merak ettiniz mi veya bu konu üzerine gittiniz mi ?

Beni de bayi bilgilendirmedi ki. Ben bayiyi bilgilendirdim. hatta bursasa ki Punto yetkilisi bile bilmiyordu. Ben,
    a)Euro ncup çarpışma testinden 5 yıldız almış diyerek pazarlıyorsunuz.Yan hava yastığı olan araç bu testlere girmiş.
    b)Punto'nun internet sitesinde yan hava yastıklarından bahsediyor,
    Siz yan hava yastıksız getiriyorsunuz, müşteriyi aldatıyorsunuz dedim.
    Ardından Fiat'ın internet sitesinde buna özel paket var (o zaman sitede yazıyordu) bunu da gösterdim, var deyip getirmemek de aldatmaktır,, ben noterden site görüntülerini tasdik ettirip dava açacağım dedim. Noterle görüşürken bir baktım fiat sitesindeki yan hava yastığı yazan paketi çıkarmış
    Deliye çattıklarını anlayınca "şimdi Türkiyede ki tüm bayileri araştırıp size yan hava yastıklı versiyonu bulmaya çalışacağız" gibi gülsem mi ağlasammı karar veremediğim bir cevap geldi.
    bende " henüz bu araç Türkiye de yok" dedim ve bunu da öğrendiler Ardından (burada bayinin hakkını yememek lazım) hummalı bir çalışma sonrası İtayla'ya yan hava yastıklı model ürettirildi.
    kafamı koyup uyumayacak olsamda Türkiyede ki tek yan hava yastıklı 95 pk dualogic dizel bende

Sayfa 1/2 12 SonSon