dynamiclerde eskiden safety plus kit alınmadıysa 3 hava yastığı mevcuttu.
Arkadaşlar önceki aracımda yan hava yastıkları vardı, ama hiç dikkat etmemiştim 95 lik aldığım evoda (abimdeydi araç aradı ve dedi ki bunda neden yan hava yastığı yok) yan hava yastığı kısmının olmadığını duydum, yani şimdi 2011 model Nisan ayında üretilen araçta toplam 7 hava yastığı değil 5 hava yastığı mı var, sizlerde bir kontrol edebilir misiniz ?
dynamiclerde eskiden safety plus kit alınmadıysa 3 hava yastığı mevcuttu.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
hava yastıklı paketi kaldırdılar. yani yan hava ve perde hava yastıkları olan paket kaldırıldı.
şu andakilerde sadece sürücü, sürücü diz ve yolcu hava yastıkları var.
Yuh ya çok saçma o paketi kaldırmakSafety plus kit ti o paket ve çok önemli bir paketti aslında güvenlik için. Hiç o kaldırılır mı yuh be fiat!
hava yastığı olarak yan hava yastığı yerine perde hava yastığı kullanılıyor.
buda mylife modelinde standart dynamic modelde ise evo kit içerinde sunuluyor.
Hayır hakan bey, evo kitli benim aracım, sürücü, yolcu, sürücü diz ve perde hava yastıkları var ancak herhalde sürücü ve yolcu yan hava yastıkları yok, benim önceki yani ekim ayında aldığım dynamic evomda vardı ve toplam 7 idi hava yastığı sayısı ancak şu durumda 5 hava yastığı var dynamiclerde (evo kitli) dikkat edin karıştırmayın![]()
Perde hava yastıklarının olması sevindirici ancak yan hava yastıklarının olmaması üzücü evo kit içerisinde..
95 lik dizellere yolcu yan hava yastığı koymuyor Fiat 2010 da safety plus kit ile alınan 75 liklerde var
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Arkadaşlar bu bahsedilen yan hava yastıklarında 2011 lerde mi yok ? Fiat spk paketini kaldırmış. Aferin fiata
Kendi araçıma baktım bende 7 tane mevcut Saygılar.
Benim aracım evo, 95 ps multijet ve yan hava yastıkları var. Evo kit'e + 400 tl daha verip yan hava yastıklarını da eklettim. Tabi bu o kadar kolay olmadı.
Israr, internet sitesinde var olduğunu gösteren ekranın noterden tasdik ettirilip dava açılacağının bildirilmesi sonucu bayi bursa'ay bursa italya'ya bastırdı ve yan hava yastıkları eklendi.Ama aracı 2 ay bekledim.
merhaba 1,4 140 hp multıar baravo almak istedim ama SPK paketinin satıcı bayı bu aracta olmadığını söyledi . 43 bin liraya araba satıyor spk yok Şaşırdım kardeşim ekstra ben bunu almak istiyorum deyince olur o zaman deyip konuyu kapattiılar .
2011 evo dinamic 3 hava yastığı var.
Haydaaa oldu mu şimdi bu, peki neden beni bilgilendirmediler, sanki 400 TL den mi kaçınacaktım, birde şu olay kafama takıldı, evo kitin içinde hi fi ses sistemi var ancak dipnot ile 95 dualogiclerde bulunmamaktadır denmesine rağmen NEDEN BİZDEN onun farkı da tahsil ediliyor , hiç merak ettiniz mi veya bu konu üzerine gittiniz mi ?
Ya 10 Tane Hava Yastığı Olsa Nolcak Kafanı koyup uyumuyosunya sadece 1 kere kazada açılıyor gidiyo) hava yastığına fazla güvenmeyin çok fazla sizi korumaz hatta nerdeyse hiç korumaz 9 defa büyük kaza geçirmiş biri olarak bunu söylüyorum
sizi arabada koruyacak tek şey kemer emniyet kemeri takın
abi nasıl oluyor benim araç 2006 bende bile var 6 hava yastığı 2006 dynamiclerde var 4 hava yastığı yanlarda da var..3 falan nerden çıkıyor en az 4 olması lazım mantıken..yine FİAT diyorum geçiyorum...
Dostum, şu an itibariyle dynamic baz versiyonlu yani paketsizlerde 3 havayastığı, dynamic olup evo paket alınca ise 5 hava yastıklı oluyor, ancak önceki modellerde yani 2011 ilklerde SPK yani safety plus kit adı altında bi paket vardı onlarda ise yan hava yastığı da ekliydi![]()
Beni de bayi bilgilendirmedi ki. Ben bayiyi bilgilendirdim. hatta bursasa ki Punto yetkilisi bile bilmiyordu. Ben,
a)Euro ncup çarpışma testinden 5 yıldız almış diyerek pazarlıyorsunuz.Yan hava yastığı olan araç bu testlere girmiş.
b)Punto'nun internet sitesinde yan hava yastıklarından bahsediyor,
Siz yan hava yastıksız getiriyorsunuz, müşteriyi aldatıyorsunuz dedim.
Ardından Fiat'ın internet sitesinde buna özel paket var (o zaman sitede yazıyordu) bunu da gösterdim, var deyip getirmemek de aldatmaktır,, ben noterden site görüntülerini tasdik ettirip dava açacağım dedim. Noterle görüşürken bir baktım fiat sitesindeki yan hava yastığı yazan paketi çıkarmış
Deliye çattıklarını anlayınca "şimdi Türkiyede ki tüm bayileri araştırıp size yan hava yastıklı versiyonu bulmaya çalışacağız" gibi gülsem mi ağlasammı karar veremediğim bir cevap geldi.
bende " henüz bu araç Türkiye de yok" dedim ve bunu da öğrendilerArdından (burada bayinin hakkını yememek lazım) hummalı bir çalışma sonrası İtayla'ya yan hava yastıklı model ürettirildi.
kafamı koyup uyumayacak olsamda Türkiyede ki tek yan hava yastıklı 95 pk dualogic dizel bende![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri