Ben biraz önce istanbulda ki fırat otoyu aradım balatalar hariç 500 lira fiyat verdiler bana. Açıkcası çok pahalı geldi.
Bugünlerde bakım zamanı 2 ay geçen aracımı servise 40 bin bakımına götürücem. Bu servise giden arkadaşlara sormak istiyorum. 40 bin bakım için yaklaşık olarak ne öderim?
Ben biraz önce istanbulda ki fırat otoyu aradım balatalar hariç 500 lira fiyat verdiler bana. Açıkcası çok pahalı geldi.
60000 bakımına 340 tl vermiştim.Servise sokmadan sorduğumda 450-500 arası demişlerdi.Fakat değişen parça az olduğu için fiyat dediklerinden daha az çıktı.Aracında değişmesi gereken sorun çıkaracak herhangi bir parça yoksa fiyat uygun çıkıyor.
Bence 40000 kmdeki bir araca carbon clean yaptırmana gerek yok.Diğer saydıkları için 200-250 tl arasını geçmemeli bence.
Ben 60000 bakımında yağ yağ filtresi hava filtresi polen filtresi bujiler toplam 340 tl vermiştim.
Servisi arayıp randevu aldım. 400-450 tl fiyattan bahsettiler ama bir gidip detayları öğrenicem çok fazla bence myle çıkarsa sanayide tanıdık birine yaptırırım.
son fiyatı ve neyi kapsadığını netleştirince yazar mısın? ben de topçuoğluna gitcem de "servis pahalıdır" fobisi var, endişeliyim.
Bugün Topçuoğlu'nda 20.000 bakımı yaptırdım.355 lira tuttu.31 Mayıs a kadar kampanya varmış.350 lira üzeri ödemelerde 100 lira değerinde klima bakımı hediye ediyorlar.1 litrelik klima temizleme sıvısını verdiler.İstediğim uygun bir zamanda sıvıyı getirmemi ve bakımı yapacaklarını söylediler.Klima bakımı 1-1,5 saat arası sürüyormuş.Ayrıca 31 Mayıs'a kadar 350 liranın üzerindeki ödemelerde World karta 2(Topçuoğlu)+5(Banka)=7 taksit yapıyorlar.
Konu nasrettinhoca tarafından (20/05/2011 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.
Bende bugün gittim 40 bin bakımı yaptım. İlk başta şunu belirteyim, serviste çalışan eleman arkadaşlar çok ilgili ve yardımcı olan kişiler. Bir kere daha burdan teşekkür ederim kendilerine. Murat bey ilgilendi benim araçla, aracımın 20 binde bakımı, bujileri değiştiği için, balata ve frenlerde de sorun olmadığı için motor yağı ve diğer filitreler yani normal bir bakım yapldı. Aracı teslim etmeden önce fiyatı 300 tl tutar diye düşünmüştük ama aracı teslim etmeye gittiğimde 180 tl tuttuğunu gördüm çok şaşırdım ve sevindim, aracıda temizlemişler, iyikide sanayiye gitmeden önce servise başvurdum. Topçuoğlu Servis'e ve çalışanlarına tekrar teşekkürler. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yapılan işlemler ve fiyatı aşağıya yazıyorum (İşçilikler dahil):
Karbon temizleme işlemi (Bakım) : 65 tl
Selenia 5W40 2 LT : 58,66
Selenia 5W40 1 LT : 34,29
Yağ Filitresi : 5,07
Hava Filitresi : 6,33
İskonto İndirim Toplam :16,81
Toplam: :152,54
KDV :27,46
FATURA TOPLAM : 180 TL
Bakıyorum da bayağı antepli varmış forumda.
songül hanım topçuoğlu benim yıllık bakımını yaptığında da servislere olan önyargımı tamamen çürüttü.
polen
hava
yağ filtreleri
yağ değişimi 150 lira tutmuştu ve işçilik alınmamıştı.. yapılanlara göre sizden alınan ücret gayet makul geldi bana. iyi sürüşler..
Aslında diğer şehirlerde arkadaşların yaptığı gibi antepteki puntocular toplanıp bir gezi etkinliği yapılsa çok iyi olur diyorum yolcu27 hocam.My oto perilikaya servisi de sponsorumuz olur.![]()
Evet hatırlıyorum sizinkini , bana telefonda 450 tl civarı tutar dediklerinde acaba sanayideki ustayı dinleyip hiç servise uğramadan direkt gitsemmi diye aklıma getirmedim değil sonra bir gideyim bakayım dedim sizin ve sanırım biri daha vardı topcuoglundaki uygun fiyatla yaptırdığınız ornekte vardı. Daha önceki bakımları düzenli yapılmış bazı seylere şimdilik gerek kalmadı. Mesela buji ve balatalar birazda o yüzden uygun tuttu. Ancak benim için çok önemli bir ayrıntı var bence serviste müşteri memnuniyeti çok önemli gerek var diye çok masraf cikarabilirlerdide sonuçta bir bayanım ne kadar bilebilirim bu isleri di mı![]()
Ben 40 bin bakımını yeni yaptırdım Yağ filitresi,polen filitresi,hava filitresi,ön ve arka balatalar,bujiler,şanzıman yağı,motor yağı, 340.tl ödedim ( parçalar orjinal)
kulağa fena gelmiyor aslındabir ara gölette woswoscuları görmüştüm gökkuşağı gibi süzülüyorlardı. bu aralar şdışından misafirlerim var. ama seminer döneminde fena olmaz hem kafamız rahat olur. geçen hafta real de fiat tırı vardı test sürüşüne katılanlara 1000 lira indrim çeki ve bravo kazanma şansı
gözlerim senin puntoyu aradı
yunus hocamın bahsettiği gezi toplantı etkinliğin bir bölümünüde topçuoğlunda geçirebiliriz aslındahem bizi daha memnun ederler hem kendileri memnun olurlar. bizim bakımlar daha da uygun olur ama yağımız pahalı ..
Valla realdeki etkinlikte haberim olsa gelirdim.Çünkü zaten okul ev arası yolumun üzerinde.Düşünüyorum da forumda antepten kaç kişi var acaba?Sırf bu başlık altında 7 kişi antepten cevap yazmış.
Ayrıca topçuğuluna gezi gerçekten iyi olur .Puntoların satışını antepte artırmak istiyoruz bize bi güzellik yapın deriz.![]()
Hem puntocu hem antepli hemde öğretmen arkadaşlar desek daha doğru olur herhalde sizlerde benim gibi öğretmensiniz anlaşılan![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri