18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: Topçuoğlu'nda 40 Bin Bakım

Sn. Kck
    sunas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Yağmur Gri
    Edilen teşekkür: 4

Standart Topçuoğlu'nda 40 Bin Bakım

Bugünlerde bakım zamanı 2 ay geçen aracımı servise 40 bin bakımına götürücem. Bu servise giden arkadaşlara sormak istiyorum. 40 bin bakım için yaklaşık olarak ne öderim?

Sinan Altınsoy
    SinanGS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Ben biraz önce istanbulda ki fırat otoyu aradım balatalar hariç 500 lira fiyat verdiler bana. Açıkcası çok pahalı geldi.

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

60000 bakımına 340 tl vermiştim.Servise sokmadan sorduğumda 450-500 arası demişlerdi.Fakat değişen parça az olduğu için fiyat dediklerinden daha az çıktı.Aracında değişmesi gereken sorun çıkaracak herhangi bir parça yoksa fiyat uygun çıkıyor.

Sinan Altınsoy
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60000 bakımına 340 tl vermiştim.Servise sokmadan sorduğumda 450-500 arası demişlerdi.Fakat değişen parça az olduğu için fiyat dediklerinden daha az çıktı.Aracında değişmesi gereken sorun çıkaracak herhangi bir parça yoksa fiyat uygun çıkıyor.
    Bana verilen fiyat yağ, hava, polen filtreleri artı yağ değişimi , carbon clean vs. gibi şeyler için verildi. Daha düşcegini sanmıyorum

YUNUS KAYA
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah

Bence 40000 kmdeki bir araca carbon clean yaptırmana gerek yok.Diğer saydıkları için 200-250 tl arasını geçmemeli bence.

Ben 60000 bakımında yağ yağ filtresi hava filtresi polen filtresi bujiler toplam 340 tl vermiştim.

Sinan Altınsoy
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Bence 40000 kmdeki bir araca carbon clean yaptırmana gerek yok.Diğer saydıkları için 200-250 tl arasını geçmemeli bence.

Ben 60000 bakımında yağ yağ filtresi hava filtresi polen filtresi bujiler toplam 340 tl vermiştim.

Bir arkadaşım benzinli araçlarda carbon cleane gerek yok dedi. Bu dogru mu peki?

Sn. Kck
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Yağmur Gri

Servisi arayıp randevu aldım. 400-450 tl fiyattan bahsettiler ama bir gidip detayları öğrenicem çok fazla bence myle çıkarsa sanayide tanıdık birine yaptırırım.

Tayfun DEMİR
    Negotiator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 1

Standart topçuoğlu

son fiyatı ve neyi kapsadığını netleştirince yazar mısın? ben de topçuoğluna gitcem de "servis pahalıdır" fobisi var, endişeliyim.

A. K.
    nasrettinhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 31

Bugün Topçuoğlu'nda 20.000 bakımı yaptırdım.355 lira tuttu.31 Mayıs a kadar kampanya varmış.350 lira üzeri ödemelerde 100 lira değerinde klima bakımı hediye ediyorlar.1 litrelik klima temizleme sıvısını verdiler.İstediğim uygun bir zamanda sıvıyı getirmemi ve bakımı yapacaklarını söylediler.Klima bakımı 1-1,5 saat arası sürüyormuş.Ayrıca 31 Mayıs'a kadar 350 liranın üzerindeki ödemelerde World karta 2(Topçuoğlu)+5(Banka)=7 taksit yapıyorlar.
    Konu nasrettinhoca tarafından (20/05/2011 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.

Sn. Kck
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Yağmur Gri

Bende bugün gittim 40 bin bakımı yaptım. İlk başta şunu belirteyim, serviste çalışan eleman arkadaşlar çok ilgili ve yardımcı olan kişiler. Bir kere daha burdan teşekkür ederim kendilerine. Murat bey ilgilendi benim araçla, aracımın 20 binde bakımı, bujileri değiştiği için, balata ve frenlerde de sorun olmadığı için motor yağı ve diğer filitreler yani normal bir bakım yapldı. Aracı teslim etmeden önce fiyatı 300 tl tutar diye düşünmüştük ama aracı teslim etmeye gittiğimde 180 tl tuttuğunu gördüm çok şaşırdım ve sevindim, aracıda temizlemişler, iyikide sanayiye gitmeden önce servise başvurdum. Topçuoğlu Servis'e ve çalışanlarına tekrar teşekkürler. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yapılan işlemler ve fiyatı aşağıya yazıyorum (İşçilikler dahil):

Karbon temizleme işlemi (Bakım) : 65 tl
    Selenia 5W40 2 LT : 58,66
    Selenia 5W40 1 LT : 34,29
    Yağ Filitresi : 5,07
    Hava Filitresi : 6,33
    İskonto İndirim Toplam :16,81

Toplam: :152,54
    KDV :27,46

FATURA TOPLAM : 180 TL

YUNUS KAYA
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah

Bakıyorum da bayağı antepli varmış forumda.

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

songül hanım topçuoğlu benim yıllık bakımını yaptığında da servislere olan önyargımı tamamen çürüttü.

polen
    hava
    yağ filtreleri
    yağ değişimi 150 lira tutmuştu ve işçilik alınmamıştı.. yapılanlara göre sizden alınan ücret gayet makul geldi bana. iyi sürüşler..

YUNUS KAYA
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah

Aslında diğer şehirlerde arkadaşların yaptığı gibi antepteki puntocular toplanıp bir gezi etkinliği yapılsa çok iyi olur diyorum yolcu27 hocam.My oto perilikaya servisi de sponsorumuz olur.

Sn. Kck
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Yağmur Gri

Alıntı yolcu27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    songül hanım topçuoğlu benim yıllık bakımını yaptığında da servislere olan önyargımı tamamen çürüttü.

polen
    hava
    yağ filtreleri
    yağ değişimi 150 lira tutmuştu ve işçilik alınmamıştı.. yapılanlara göre sizden alınan ücret gayet makul geldi bana. iyi sürüşler..
    Evet hatırlıyorum sizinkini , bana telefonda 450 tl civarı tutar dediklerinde acaba sanayideki ustayı dinleyip hiç servise uğramadan direkt gitsemmi diye aklıma getirmedim değil sonra bir gideyim bakayım dedim sizin ve sanırım biri daha vardı topcuoglundaki uygun fiyatla yaptırdığınız ornekte vardı. Daha önceki bakımları düzenli yapılmış bazı seylere şimdilik gerek kalmadı. Mesela buji ve balatalar birazda o yüzden uygun tuttu. Ancak benim için çok önemli bir ayrıntı var bence serviste müşteri memnuniyeti çok önemli gerek var diye çok masraf cikarabilirlerdide sonuçta bir bayanım ne kadar bilebilirim bu isleri di mı

İLKER ÇELİK
    ianemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Plaka
    06 R 1555
    Edilen teşekkür: 22

Ben 40 bin bakımını yeni yaptırdım Yağ filitresi,polen filitresi,hava filitresi,ön ve arka balatalar,bujiler,şanzıman yağı,motor yağı, 340.tl ödedim ( parçalar orjinal)

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

Aslında diğer şehirlerde arkadaşların yaptığı gibi antepteki puntocular toplanıp bir gezi etkinliği yapılsa çok iyi olur diyorum yolcu27 hocam.My oto perilikaya servisi de sponsorumuz olur.
    kulağa fena gelmiyor aslında bir ara gölette woswoscuları görmüştüm gökkuşağı gibi süzülüyorlardı. bu aralar şdışından misafirlerim var. ama seminer döneminde fena olmaz hem kafamız rahat olur. geçen hafta real de fiat tırı vardı test sürüşüne katılanlara 1000 lira indrim çeki ve bravo kazanma şansı gözlerim senin puntoyu aradı

Alıntı sunas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet hatırlıyorum sizinkini , bana telefonda 450 tl civarı tutar dediklerinde acaba sanayideki ustayı dinleyip hiç servise uğramadan direkt gitsemmi diye aklıma getirmedim değil sonra bir gideyim bakayım dedim sizin ve sanırım biri daha vardı topcuoglundaki uygun fiyatla yaptırdığınız ornekte vardı. Daha önceki bakımları düzenli yapılmış bazı seylere şimdilik gerek kalmadı. Mesela buji ve balatalar birazda o yüzden uygun tuttu. Ancak benim için çok önemli bir ayrıntı var bence serviste müşteri memnuniyeti çok önemli gerek var diye çok masraf cikarabilirlerdide sonuçta bir bayanım ne kadar bilebilirim bu isleri di mı
    yunus hocamın bahsettiği gezi toplantı etkinliğin bir bölümünüde topçuoğlunda geçirebiliriz aslında hem bizi daha memnun ederler hem kendileri memnun olurlar. bizim bakımlar daha da uygun olur ama yağımız pahalı ..

YUNUS KAYA
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı yolcu27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kulağa fena gelmiyor aslında bir ara gölette woswoscuları görmüştüm gökkuşağı gibi süzülüyorlardı. bu aralar şdışından misafirlerim var. ama seminer döneminde fena olmaz hem kafamız rahat olur. geçen hafta real de fiat tırı vardı test sürüşüne katılanlara 1000 lira indrim çeki ve bravo kazanma şansı gözlerim senin puntoyu aradı

yunus hocamın bahsettiği gezi toplantı etkinliğin bir bölümünüde topçuoğlunda geçirebiliriz aslında hem bizi daha memnun ederler hem kendileri memnun olurlar. bizim bakımlar daha da uygun olur ama yağımız pahalı ..
    Valla realdeki etkinlikte haberim olsa gelirdim.Çünkü zaten okul ev arası yolumun üzerinde.Düşünüyorum da forumda antepten kaç kişi var acaba?Sırf bu başlık altında 7 kişi antepten cevap yazmış.
    Ayrıca topçuğuluna gezi gerçekten iyi olur .Puntoların satışını antepte artırmak istiyoruz bize bi güzellik yapın deriz.

Sn. Kck
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Yağmur Gri

Hem puntocu hem antepli hemde öğretmen arkadaşlar desek daha doğru olur herhalde sizlerde benim gibi öğretmensiniz anlaşılan