evo alacaksan illaki dynamic olsun. ben yaklaşık 2 ay önde 32.5 a aldım. gayet memnunum.
arkadaslar active multijet evo fiyatı almayı düşünüyorum.. 32.600 fiyatı var şuan.. bu hafta bayiye gitmeyi planliorm sizce nekadarlık bir indirim yaptırabilirim?? nkadar indirim yapabilirler yani o konuda hiç bir fikrim olmadığı için boş gitmek istemedim sizlere sorayım dedim.. şimdiden teşekkürler..
evo alacaksan illaki dynamic olsun. ben yaklaşık 2 ay önde 32.5 a aldım. gayet memnunum.
ha şu anki liste fiyatı üzerinden indirim yapıldı...
Dynamic beni aşar derseniz Mylife alın derim Active yerine , arada fazla bir fiyat farkı yok sıkı pazarlıkla 1.3 Multijet Mylife 32.000 e alınabilir
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
netteki fiyatın 1000 tl aşağısına alırsınız..tabi bayiden bayiye ufak farklar olacaktır..
benim için active ideal yani donanım olmasada farketmez.. teşekkürler cevaplar için
32,600 active için çok değil mi ya ben ağustosta ilk evomu 28,500 e almıştım active modeliydi tabi kedili fiyatı 31 i bulmuştu sizin bahserttiğiniz rakam anahtar teslim mi yoksa krediyle birlikte toplam miktar mı ??? yani bana göre active için 32.600 çok
kArŞIYAkA çARŞı
evet hocam active fiyatı.. bu arada arkadaslar bugn gittim fiyat aldm 32000 tl ye bırakiolar active mjet evoyu metalik boya dahil.. artık araba işi hayal oldu benim.. yıl sonunu bekleym desem fiyatlar düşermi acaba ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri