ufff çokmuş yahuu..
Hasarsızlık geçen sene bozuldu 2010 punto evo dynamik multijet...
Koç Allianz 1800 tl kasko yaptırdım...
Sizce pahalı mı?
lütfen söyleyin...
Konu Scottie tarafından (12/05/2011 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Başlık değiştirildi..
ufff çokmuş yahuu..
Teybim çalınmıştı ve kasko ödemedi, o günden bugüne kasko yaptırmadım. 2007'den bu yana yani.. Zaten sakin araç kullanıyorum, birine çarpsam trafik sigortası ödüyor, bana çarpsalar yine ödüyor. Aylık 100-120 TL bence çok fazla ve gereksiz ödemeler..
Beneficium accipere libertatem est vendere
kasko sadece çarpmayla ilgili değildir. yangın, yanma, çekilme, çektirme, doğal afetler, hırsızlık, mini onarımlar vs. bir de bunu düşünün.
kasko yaprtırın bence çok önemli...
ben başak groupamayı 900 liraya yaptrdım![]()
TSİ Jetta.
Fiyatlar yaşınıza, kaç yıldır kasko yaptırdığınıza göre değişir. Bu yüzden kimsenin fiyatı kimseninkine benzemez.
kasko yaptırmam bana bişey olmaz mantığı çok yanlış arkadaşımın başına gelen bir olay aynen şöyle;
Arkadaşım arabasını satıp yenisini alacaktı mevcut arabasını yakın bir arkadaşına satıyor satarkende uyarıyor "abi kasko bitiyor yenileme zamanı geliyor" diye alan arkadaşıda aynen Cem arkadaş gibi bana bişey olmaz mantığı ile yaklaşıp yaptırmayacağını söylüyor aradan 1 hafta geçiyor arabayı satın alan arkadaş memleketine gidiyor ertesi gün arkadaşı arıyor araba cayır cayır yandı kaskosu devam ediyormuydu diye. yani kısaca dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın
fiyat yüksekmiş...
Keyif BMW'Dir...
Kendim ödeyeceğim.. Bir risk faktörü olarak görebilirsiniz ancak şu anda fazlasıyla kârdayım ve umarım bu böyle gider.. Kasko ücretlerini çok fahiş buluyorum. Araç başına aylık 50-60 TL civarında olması gerektiğini düşünüyorum..
Arkadaşlar "yanlış" diye birşey yoktur.. Size göre tabii "yanlış" olabilir, bana göre "doğru". Ben bankalara ve sigorta şirketlerine güvenmiyorum artık. Kendi aracımı kendim yaptırırım sorun değil.. Kasko yaptıranları da eleştirmiyorum ve "yanlış" filan bulmuyorum. Olabilir, gayet doğaldır..
Saygı ve selamlar..
Beneficium accipere libertatem est vendere
bende senin arabanın aynısı var hocam ben 710 Tl peşin 740 taksitli verdi tanıdık bir abime yaptırdım Yapıkredi sigorta ve adamın satın aldığım dan olan eşşek gibi çizikleri bile auto king de hasarsızlıktan yaptırıyor ki normalde en fazla 40 cm. diyolar ve adama işleme 10 cm. diye yazdırıyor eğer düşünürsen tanıştırım sana da yaptıralım arabandaki ekstra olan ürünler yani tesisat teyp navigasyon onlarıda poliçede ek yapıp gösteriyor onu bil sadece bir telefonla yaptırırsın ben şahsen öyle yaptım kafam rahat yani
2008 1.4 active aracıma 3 yıllık hasarsızlıkla 450 liraya yeniledim poliçemi.. mapfre sigorta. şimdiye kadar axa idi.. onlar 550 istediler.. verdikleri teminatlar aynı...
Bende geçen genel sigortada yaptırdım Normal Fiyatı 1300müş. Kamu ndirimi %25 uygulandı 975 e yaptırdım.
Beyler benım amcaoğlu istanbulda yasıyor kasko 1600 zts 550 tl ıdı sıvas plakalı yaptı aracı zts 120 tl oldu kaskoyuda 600 tl yaptırdı ortalama yıllık 1500 tl karı oldu 58 plaka ıle ıstanbula gerı gıttı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Mehaba ben 1120 tl yaptırdım ful olandan koç allnianz yaptırdım. Bandırma kadıoğlu
Konu sezerism tarafından (16/05/2011 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme .
2009 gp actıve ıcın %40 ındırım Allianz full kasko 540 zts 188.5 hazıranda bıtıyor benımkı sımdılık gelen teklıfler bu sekılde .Gecen sene 667 ıdı %40 indirim hesapladım 400 tl cıktı bunlar nıye 540 cekıyorlar ? benmı yanlıs hesap yaptım yoksa prımlermı cok artmıs.
Not :arac 20.800 dıyor ben aracı 23.000 ne aldım nıye dusmus degerı 20800 e
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri