Konuyu çoğumuz biliyor ama kısaca özetliyeyim;
16 Nisan günü TEM otoyolunda seyrederken üst geçitten atılan/düşen cisimle cam tavanın sunroof kısmındaki cam kırıldı.
Arkadaşlar 10 gün yedek parça bekledik, şimdi bir de üstüne 10 gündür doğru düzgün takacak yer arıyoruz. İstanbul'da anlaşılan Fiat bünyesinde bu işi bitirecek kalifiye eleman yok ki bugün aracım Maslak Atatürk oto sanayide bir cam ve sunroof servisine bırakıldı. Sorun hala çözülmüş değil ve giderek daha karmaşık bir hal almaya başladı!
Benim anladığım Fiat teknik destek veremediği bir donanımı satıyor. İşin garip tarafı, bu donanımın camlar dışında tamir seti yok! Ya tamamını alacaksınız, yada tamamını! O da 4000 liracık! Aslında şunu demek istiyorum; ola ki garantiniz doldu ve sunroofunuz bozuldu, Fiat sizi de başkasının kucağına atacak. Bu da hem canınızı hem kesenizi yakacak...
Konu smartmavi tarafından (04/05/2011 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.
Arabadan ziyade yedek parçadan para kazanmanın derdine düşmüşler anlaşılan...
Kazansın, ona bişey demiyorum-sonuçta kaskom ödeyecek te, cam tavan montaj-tamir eğitimi almış elemanları yok..
bencede öle bendede skydome var ve cok korkuyorum ya bişey olursa ne olur halim?
Haklısınız konu karmaşık bir hal almaya başladı. oskoca servis nasıl arabayı sanayiye bıraktı ya.umrım işiniz bir an önce halolur.Takip ediyorum gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.
Konfor için SkyDome seçtik,şimdi korkar olduk,işe bak...
hiç sorma bende korkuyorum artık...
istanbulda fırat otoda skydome le ilgili her sorunumu halletmişlerdi bi deneseydin orayıda bence...
Konu Scottie tarafından (05/05/2011 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.
Zaten direksiyon ve cam tavan kullanıcıların kabusu olmaya aday iki donanım puntoda. Alırken verdiğiniz fiyat farkından fazlasını tamirine vermek zorunda kalıyorsunuz.
Tüm gelişmeleri paylaşıyorum arkadaşlar.
Murat senin ne gibi şikayetlerin olmuştu?
BENDE 2 HAFTA BEKLEMİŞTİM. CAM KIRIKLARINI CIKARTTIKLARI KADAR CIKARTTIRDIM DÖşemeyi söktürmedim.
Repair
Bir firmanın kendi ürettiği aracı tamir edememesi/parça değiştirememesi çok ayıp bir durum.
Beneficium accipere libertatem est vendere
Sertac senın yerınde olsam artık sunu yaparım Fiat genel md.gıt yada Bursa fabrıkaya gıder ortalıgı karıstırırdım Bursa fabrıkada yapılamıyormusmu acaba
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
abi işi gücü de bırakamıyorum. Hangi ara kime gideceğim... Zaten geçen hafta telefon elimden düşmedi. Kaç para fatura ödeyeceğim belli değil.........
almanlar ve japonlar dışında sunroof işini düzngün yapan yok..90 yılında sunroof koymuş adamlar hala çalışıyor..
bende skydoom um yok diye yakınıyordum. neyseki yok demek bile geçiyor içimden. ama konforunu ve arızaları düşününce kafam karışıyo. inşallah sorunlarınız hallolur. keyifli sürüşler.
tofasın genel mudurluğu zincirlikuyu birmotun üzerinde yani mecidiyeköy de al aracını ve sunroofunu olayı anlat selcuk beyı bul ve tavanını taksınlar emın ol hallederler....senin derdini zincirlikuyu birmot çözer...
onrky
1.4 starjet 95hp
tofaşda sky dome lu araç üretilmiyor ki
Selcuk Beyle gorustum, onlar Maslak'a yonlendirdi.
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.benim aracımında sunroof mekanizmazı arıza yapmıştı (kızakların ortasındaki plastik parça dağılmıştı) manisa şendil oto da garanti kapsamında komple sökülüp değiştirildi sağolsun arkadaşlar çok itinalı bir işçilik çıkardılar.inşallah senin işinde kısa sürede çözülür
4000TL ye yeni sunroof mu olurmus ya..EĞer öle bişey olsa direk arabanın ustunü saç ile kapattırırım..Başlarım öle sunroof a..1750 ye alıyosun kırılınca 4000TL..uyanıklara bak
This is not personel, just business..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri