Arkadaslar sızlerınde bılgı sahıbı olmasından ve ısınıze yarayacagını dusunmemden dolayı bu yazıyı paylastım.
Nısan 2011 yılında Smileadslin 24 aylık sozlesmesı sona erdı fiberoptık ınternettende ses seda cıkmayınca dıger ISP servıs saglayıcılarının kampanyasına baktım asagı yukaru cogunda 1-6 aya kadar %50 ındırım kampanyası var.Bunun uzerıne smıle adsle maıl cektım benım sozlesmem bıttı sızınle uygun kampanyanızın olması durumunda sozlesmemı yenılemek ıstemekteyım 48 saat ıcerısınde aradınız aradınız yoksa adsl abonelıgımı ıptal ettırecem zaten sacma sapan musterı hzımetlerınız var maıl atıyom gerı donus yapmıyorsunuz ıster ararsınız ıster aramazsınız ben baska ISP servıs saglayıcılarından teklıf aldım (teklıf almadım yalan )artık sız bılırsınız diye maıl attım.Zahmet edıp maıllere artık gerı donus yapmıyorlarda .
1 saat sonra musterı hızm.aradi sız bızım uzun yıllardır musterımızsınız sızın ıcın suan mevcut olan sınırsız 1mb hızınızı 8 mb cıkartalım 12 ay %50 ındırım yapalım bu sure sonunda normalde 55 tl fakat sız bızım musterımızsının 49 tl olsun dedıler zaten 45 tl oduyorum kabul ettım.
Kısacası su arkadaslar 24 aylık sozlesmenız bıttı ıse modemde ıstemıyorsanı servıs saglayıcınızı arayıp ındırım ısteyınız.
Yer imleri