hayırlı satışlar GP alım satımına biraz ara![]()
arac 2007 78,000 de 5k dynamic kazasız boyasız orjinaldir..sadece arka tampon geri geri park ederken kırılmış kaskodan değiştirilmiş..onun dışında gram boya ve değişen yokdur. ilan aşağıdada mevcuttur..nişanlanıp hazırlıklara başlıyacağım için satışa çıkardım..acelem yokdur..forum üyelerine pazarlık payı vardır
![]()
Konu krakercocuk tarafından (09/05/2011 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hayırlı satışlar GP alım satımına biraz ara![]()
TSİ Jetta.
hayirli satislar
hayırlısı olur inşallah
benım sattığım araçların hepsi mükemmel araçlar hepsi dosta gidecek araçlar adamım..bir kişi desin memnun kalmadım diye anlarım.zaten iş olarak yaptığım yok ..keyfime..araç hakkında bilgi almak isteyen otoyada sorabilir.cumartesi bakımını yaptı aracın.kendiside yorum yazar zaten
ayrıca ilkdefa bir aracımı foruma koyuyorum satılık diye.
Konu krakercocuk tarafından (22/04/2011 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.
hayırlı satışlar![]()
hoba kazanova nişanlanıyormune ara la ne olduda insan haber vermezmi ule hayırlı olsun şimdiden .. daha çok şey yapacaktık bu yaz
kızıl sarışın
![]()
karar verdim kızılla nişanlanıyorum abi![]()
hayırlısı olsun kaptancım, son 2 haftaya giriyoruz ha..
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
bakımını yeni yaptık 80,000 km bakımını filtrelerini yağını fren bakımını oto yapmıştır
araçda hata yoktur sıfırdan farksız![]()
Konu Ziyaretci046 tarafından (22/04/2011 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı satışlar dostum kendini ispat etmene gerek yok zaten seni bilen bilirGayet titizdir Fırat arkadaşımız kimseyi mağdur etmez...
Bu arada bende hazırlıklara başladım izmirden kız almak için ve aracımı 2 gün önce sattımnedir bu izmirin kızlarından çektiğimiz arabalarımızı sattırıyo valla
![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
kızllamıhadi lennnn
inceden çalışıyormuşsun sende haberimiz yokmuş
![]()
hayırlı satışlar abi kılçık adamdan gp alıcak olan kaçırmasın temiz bulmak zor![]()
Saka yapiyorsun herhalde o kiz demeinme iner valla
![]()
Fıratcım hayırlı satışlar olsun,
inşallah istediğin fiyata kısa sürede satılır,
bu arada yine hayırlı olsun,
Allah tamamına erdirsin,
evlilik güzeldir![]()
Allah tamamına erdirsin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri