27,650 istemişsin 27,300 vermişler satmaya kararlı isen müşteri varken üçe beşe bakma derim yok keyfe keder satıyorsan bekleyebilirsin.
Merhaba arkadaşlar;
Aracıma 27300 tl ye müşteri var. sadece arka tampon degişmişti aracımda...
Sizce bahsetmiş oldugum rakam nasıl? aracım 2009 hazıran çıkışlı. garantisi 2 yıl idi...
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Fun 2009 Model 27.650 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Yardımlarınız iin teşekkür ederim.
27,650 istemişsin 27,300 vermişler satmaya kararlı isen müşteri varken üçe beşe bakma derim yok keyfe keder satıyorsan bekleyebilirsin.
satıcaksan sat ozaman fiyat ıyı ama pişman olma bulamassın aynı aracı hem beyaz hem sunroof var bence bıdaha dusun
onrky
1.4 starjet 95hp
Teşekkür ederim tekrar.
Aslında aracımdan çok memnunum. Beyaz ve skydome olması çok hoşuma gidiyor.
Fakat çok kararsızım... kaskomda 1 ay sonra bitiyor..ayrıca trafik sigortası.. MTV vergisi .. ve 40000 bakımı zamanıda gelmişti...
Aracı biraz daha bekletsem zarar edermyim bilemiyorum. Sonuçta yukarda belirmiş oldugum maliyetlere binecek ve bir taraftan arabanın yaş ve kilometreside daha fazla artacak gibi faktörler kafamı karıştırıyor..
Tekrar araba almayı düşünebilirim. Fakat Aralık gibi askere gitmeyide planlıyorum açıkcası.
Bu süreçte arabanın yatması işimede gelmiyor. Dolayısıyla dişimi sıkabilirsem araç almayadabilirim. Yada askere gitmeden elden çabuk çıkartabilecegim temiz bir araç bulusam almayıda düşünebilirim...
Söyledigim gibi kafam çok karışık..
Ama sıfır km araç almayı düşünmüyorum en azından şimdilik. Fiyatlar çok yükseklerde geziyor gördügüm kadarıyla...
süper rakam tek kapı aracın bulmuşken ver derim..
Hemen sat hiç düşünme aracın tek kapılı ve istediğin fiyata gitmiş gibi, Punto Evo'da çıktığı için aracının değeride bir miktar düştüğünü unutma...
istediğin fiyata gidiyor aracın yani pazarlık senden yana güzel olmuş bence kesinlikle sat yoksa ilerleyen zamanda değer kaybeder hem kaskosu da bitiyo diyosun kasko sigorta ve 40 bin bakımı bidce bunları düşün ??? zararın olur elinde tutarsan
kArŞIYAkA çARŞı
3 kapı araç için çok iyi fiyat vermişler...
Bencede rakam çok güzel...
arkana bakma ver bence
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
ver gitsin sonra böyle müşteri bulamazsın adam iyi fiyat vermiş
Vermek mantıklı gibi
28202 Kişi incelemiş Maşalllahh.. Fiyatta ideal bence..
40.000 km de tek kapi arac icin cok iyi fiyat vermisler..ancak fabrika cikis fun paket skydome ve beyaz renk, gelmis gecmis en guzel gorunumlu punto bana gore.
yalniz ilan tarihide 13 ekim 2009 ? o tarihten beri satilikmi bu araba ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri