Forumda bazı arkadaşlar sürekli GP'ler için olumsuz yazılar yazıyorlar.Benim aracım 2008 model Fire Active ,yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve çok şükür arabamdan acayip memnunum
Tamam bazı yerlerinde ses problemi var ama şimdi soruyorum.
20 bin lira civarında 2008 model üstü, ihtiyaç duyulan tüm özellikleri olan,km.si düşük,gösterişli , piyasası olan başka bir araç bilen varsa söylesin. Yoksa sussun ve sadece aracanın keyfini sürsün.
Ben 3.5 seneden fazla zamandırkullanıyorum,ilk sahibiyim.. Daha en az 4 senem daha var.... Araçtan her yerden gelen tıkırtılar haricinde kayda değer sorun yaşamadım...
Ama şunu biliyorum ki,beğenmeyenlerin %80i yaşadıkları olumsuzluk yüzünden beğenmiyor... Binlerce mesaj okudum 3 seneden fazla sürede...Çoğunluğuna hak verdim...
1 sene az bir süre.. Bu konunuzu hatırlayın... 3 sene sonra bir daha okuyun... Görüşlerinizde değişiklikler olabilir...![]()
Arkadaşlar araba işi şans işidir sizin arabanız sorunsuz diye başkalarınınkide öyleymiş gibi düşünmek saçma elbette sorunlar vardır siz takırtı tukurtu sesini kafaya takmazsınız ama başkası bu yüzden arabasını satar herkes sevmek zorunda değil tabiki.
araç hakkında olumsuzluk bildirmek sizi neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum doğrusu...
sonuçta fiat satışlarından karımız yok...
ayrıca sadece direksiyonu çevirdiğiniz için bozulan airbag makarasına 400 lira verdikten sonra buraya tekrar yazmanızı bekliyorum...
son olarak da başkalarına SUSSUN gibi emirleri neye dayanarak veriyorsunuz merak ettim...
Keyif BMW'Dir...
peki o zaman sorumu tekrarlıyorum bu fiyata önerileriniz nelerdir? dacia mı? nedir çok merak ettim.
Konu takres tarafından (14/04/2011 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.
Keyif BMW'Dir...
valla arabamdan memnunum çok şükür en çok kızdığım şey:hayatında GP sürmemiş içine dahi oturmamış kişilerin arabaya çamur atması kötü yorumlar yapması GP arabamı 1.3 motor diye küçümsemesi..
TSİ Jetta.
ayrıca konunun emir vermekler alakası yok. önerini sunarsın olay biter. ayrıca direksiyonu çevirmekle airmag makararasının bozulduğunu ilk defa senden duydum. adam gibi kullanırsın olay biter ok.
gp güzel araç sesler felan hikaye o kadar önemli değil sattım sadece bagaj-city yüzünden ve aracın kendisinin bana güven vermediginden
Daha önceki araçlarım Mercedes 380 SE, BMW 5.20i, BMW 5.20ia, WV Bora Comfortline olan biri olarak Grande Punto aracımdan genel olarak memnunum. Herhalde birçok kişi için yeterli bir cevap olacaktır. Saygılar..
Beneficium accipere libertatem est vendere
fuzuli forumu takip ettiğini ısrarla belirtmişsin. o zaman şunuda bilirsin. muhtemelen senin aracın 2008 öncesi mavi logolu GP, bende ise 2008 model kırmızı logolu GP var. yaşadığın sıkıntılar bundan olmasın.
ya adam gayet güzel bir başlık, güzel bir yazı yazmış,sonuna kadar katılıyorum...burası punto forumu,tabiki arabamızdan memnunuz,tabiki seviyoruz ama böyle yazıya bu kadar muhalefet olmak da bizim milletin huyu... demek ki ben bi başlık açsam "arabamı seviyorum " diye duymadığım laf kalmayacak..çok ilginç...
Evet mavi logolu..2007 sonu üretim ruhsatta 2008 yazıyor...Benim itiraz ettiğim nokta şu;
Ufak tefek sıkıntılar yaşasam da bu arabaya laf etmem..Ama okuduklarımı yazan insanlara canları yanarak yazdıkları için hak veriyorum..Olduğundan fazlasını yazmadıkları sürece...
Bu fiyata alınacak araba konusunda size katılıyorum...2007 eylül 24te 23.500 tl.ye alınabilecek en iyi sıfır araba bu idi...Aldığıma pişman değilim...Ama forza fiat diyenlerden de değilim...Ummadığım bir yerden para bulsam bir daha fiat alırmıyım bilmiyorum...
Şunu biliyorum ki arabamda city olmasa idi yemin ediyorum daha mutlu olurdum..Zaten kullanma ihtiyacı hissetmiyorum..Bir de bozulma ihtimali, fiat müşteri hizmetleri ile yapılacak olası sinir harbi ve servis işkencesini aklıma bil getirmek istemiyorum...
Yazdığım gibi umarım 2-3 sene sonra da aynı memnuniyetiniz devam eder.. Ama ben kendi adıma 2-3 sene sonramı da huzurlu geçirme garantim olduğunu düşünmüyorum...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri