semih vardı formdan onu çağırıyım ben![]()
Üzerinde durup araştırdığım konu bu uzun zamandır. Performans ve ekonomi. Bunu 90 hp mjeti box+chip+filtre+egzos iLe sağLamak yerine tjet üzerinde Lpg sayesinde yapmayı düşünüyorum. Ne yapıLırsa yapıLsın (demiyimde) bi mjet'in tjet kadar zevk vereceğini tahmin etmiyorum. Bu konuda deneyimLerinizi ve fikirLerinizi aLmak istedim. Merak ettikLerim..
*ÖnceLikLe temiz bir araç buLunup aLındıktan sonra yapıLıcak bu işLemLer.
*iLk oLarak Lpg mi yapıLması uygundur yoksa yazıLım mı? Bir birine adaptasyonu hangi aşamada sağLanmaLı?
*Yakıt ekonomisi oLarak nasıL ve ne kadar bi avantajım oLur. Yaptırmış oLan varsa dediğim şekiLde yakın değerLerini payLaşabiLir.
*YaşayabiLeceğim sıkıntıLarı, ne gibi durumLar iLe karşıLabiLeğimi tecrübeLerinizLe iLetirsenizde sevinirim.
Bu şekiLde aracını hem performansLı haLe getirip hemde az yakmasını isteyen bi çok kişi vardır eminim..
Not = İllaki "adam t-jet aLıcak yazıLım attırıp Lpg takıcak püff.." diyenLer çıkıcaktırşimdiden saygı duyuyorum.. TeşekkürLer..
semih vardı formdan onu çağırıyım ben![]()
TSİ Jetta.
Semih bey forumdan bekLeniosunuz![]()
cesaret isteyen bir girişim. Sonuna kadar destekçisiyim. Biz müşteriyiz ve fabrikanın veremediği her türlü imkan ve fırsatları hakediyoruz. Burun kıvıranlar lutfen yorum yapmasınlar........
bende bu ara t jet bakıyorum istediğim fiyatları bulursam alıp lpg ye geçeceğim performanslı ve az yakan bir araç hayal olmamalı bence...
Keyif BMW'Dir...
1. lpg önce takılırsa..sonradan chip yapılırsa...lpg tekrar kalibre edilecek
2. yakıt ekonomisi yapılan yazılıma sizin sürüş tarzınıza aracın durumuna yol durumuna vs. gibi etkenlere bağlı olarak değişir. ayrıca şehir içinde kimse garanti vermez veremez...normal şartlar altında sakin bir sürüşte yakıtın düşmesi gerekir. ancak basıncada aynı oranda artabilir.
3. yazılım düzgün yapılırsa bir sorun yaşamazsınız. sizin yapmanız gereken sadece turboya dikkat etmek. yağını geçiktirmemek. tavsiyem 10bin km yi geçirmeyin.
sanırım 150hp tjet düşünüyorsunuz...eğer aklınızdaki 120hp ise...bence 120 mjet alın...
Sana yazılımlı dyno da 180 hp bravo verelim sen al sadece lpg bağla bin ilanlarda mevcut.En zor kısımları bitmiş olsun
)
Bütçenin yettiği değerLer üzerine araba seçebiLiorum maLesef ScaLa dar yani anLicanız
Kim istemez murat arkadaşın aracını.. biLiorum az çok üzerinde yaptığı işLemLeri takip etmiştim forumdansen mjetini ver 180'lik Lpgden de kurtar waLLa razıyım
bide bravoya zaten fittim ama istediğim skydoom'ı biLe kırptım hayaLLerimden
akLımdaki 120 hp tjet gp ve 145-155 arasında da bi motor upg.i.
*99 modeL 2.0s T forester'a lpg taktırmıştık bundan 4 yıL kadar evveL. Gaza yükLenmeLerde sarsıLma ve titreme yapıyodu 1-2 sn süre için. Benzer sorunu yaşarmıyım acaba diye düşünüorum. Yada ara hızLanmaLarda (top speedde düşme iLLaki oLucak) Lpg bayar mı boğar mı arabayı diye bi kaygım var. İş sadece güzeL bi montaj ve ayarLamada bitiosa sıkıntı yok.
ben de eski bi t-jet sahibiyim bi ara düşünmüştüm lpg işini ama problem olan lar oluyomuş die duydum o yüzden yaptırmadm ama sattıktn sonrada vialle die bi firmayı öğrendim sorunsuz yapıyomuş normal lpg sistmeinden farklı sıvı laştırılmış lpg halinde kullanıyoır chip faln sorun olmaz dio ben senin kafadaki soruları sormuştum forumda cevaplamıştık bak istersen
Cevap : Vialle LPi sistemi hakkında bilgi?
Alper bey benim aracım T-jet ve lpg taktırdım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum fakat bilmenizi isterim t-jetlere lpg herkes takamıyor ve her kit olmuyor mühendis arkadaşlarım tecrübelerini aracıma yansıttılar farklı şehirlerden de mühendis arkadaşlar ile bilgi alış verişleri ile çok güzel bir sonuç çıktı ortaya bu benim şansım doğru yerde taktırdım fakat uygun şekilde takılmazssa çip te attıracaksınız sorun yaşayabilirsiniz bence önce cip daha sonra lpg çünki sıkıntılı olan lpg zaten kalibrasyon uğraştırabilir sizi biraz ankarada olsa idiniz sizi yönlendirebilirdim lpg konusunda fakat istanbulda nered nasıl olur bilemiyorum denediğinizde sonuçları bizimle paylaşırsanız seviniriz.
tjet aldiktan sonra lpg taktirip yazilim yaptiracaksiniz daha sonra yazilim daha sonra gaz ayari yapilacak ne bakimdan tjet mjetten zevklidir ?
Ben tjette bindim.Bütün arabalarim mjetti 1.3 70 1.3 75 ve 1.6 mjet kullaniyorum bu devirde akaryakit fiyatlarina baktiğimizda dizel daha avantajli 1.6 linea alinip yazilim ile hem ekonomik hemde inanilmaz zevkli hala gelebilir illa performans istiyorsaniz bişeylerden ödün vermeniz gerekiyor ki tjetleri kesinlikle kötülemiyorum benzin düşsün ilk yapacağim tjet alip sonuna kadar doldurmak alip araci ama devir gerçekten ekonomi devri.
Dizel alip birde güzel yazilim ile istedildiğinde bi canavar istenildiğinde bi ekomomist olabiliyor.
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
EvveLa 90Lık mjet gp akLımdaydı chip+box 120 hp civarı eLde ediLir herhaLde dedim.. Hatta forumdan aLp abi iLe görüştüm kısmetse aracınada gidip bakmayı düşünüorum asLında ama Sonradaaa ya yetmezse ya kesmezse die takıLdı kafamamadem oLacak tjet oLsun dedim..
düşük kmde temizini buLması da sıkıntı oLdu mjetin..
yüksek hızLarda kuLLanmaktan çok 0-100 oLayı keyif verio bana ve ara hızLanmaLar.. Ama tjet aLıp mJet yazısını taktırıcam![]()
Konu ResuscitateR tarafından (14/04/2011 Saat 08:31 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri