hayırlı olsun...
Merhaba sayın grandepuntotr üyeleri![]()
bugün teslim aldığım Punto Evo 1.3 Multijet Dualogic Dynamic aracımda ben de aranıza katıldımaklımda hiç yokken fiat bayisine gitmem, orada arabayı beğenmem, tam benim istediğim özelliklerdeki arabanın müşterisinin bankasından kredi çıkaramaması ve benim o aracı almam ... Anlayacağınız her şey tesadüf
Ancak bu araç ne güzelmiş
17 yaşındayım ve ehliyet aldığım zaman bana verilecek aracı seçtim Punto Evo olarak
ehliyetsiz otomobil kullanımına karşıyım babam sürdü bayiden eve de ancak ben bile hissettim sürüş rahatlığını
kalitesine zaten tek söz söylenemez
Neyse uzattım lafıhepinize merhaba demek istiyorum ve fiat a bu güzel otomobil için teşekkür ediyorum
![]()
hayırlı olsun...
teşekkürler![]()
hoşgeldin hayırlı olsun..
TSİ Jetta.
hoş geldin.
hayırlı olsun kardeşim benim inşallah uzun zamanlar bu araç sana hizmet eder..
aramıza hoşgeldin kardeşim.doğru tercih
Grey Goose ...
hoşgeldin... keyifli forumlar...
hosgeldınız
Hoş geldiniz, keyifli forumlar.
hoşgeldin, keyifli forumlar...
hoşgeldiniz hayırlı olsun
Hoşgeldin genç![]()
hayırlısı olsun ıyı forumlar
hoşgeldin keyifli forumlar
aracın da hayırlı olsun kazasız belasız
umarım ehliyet alana kadar trafiğe çıkmazsın
Aramıza hoşgeldin. Aracın hayırlı olsun. Keyifli ve aktif forumlar.
Bu arada arabalarımızın kötü bir yanı var. Çok çekiciler. Sen sen ol ehliyeti almadan test etmeye kalkma sakın.![]()
yok abilerim ablalarım merak etmeyin ben hiçbir zaman ehliyetsiz araç kullanma taraftarı değilim hiç kullanmadım daancak boş bir alan bulunur orada babam eşliğinde ders biçiminde kullanırım diğer türlü hiç kullanmam
![]()
hepinize teşekkür ederim![]()
ve sayın jasmine kesinlikle haklısınız çok çekiciler![]()
hoşgeldin
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
hoş geldiniz
hoşgeldin aramıza... hayırlısı olsun kazasız belasız çevirmesiz inşallah...aman sakın ehliyetsiz binme! ben ehliyeti aldım 2. gün çevrildim 200 metre mesafeydi gitceğim yer... ne zaman ne olcağı belli olmuyo
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri