çok iyiler yaa.... özellikle şu 2. fotoğrafı çekme yöntemini tekniğini çok merak ediyorum...
Fotoları göremiyorum, ana sayfa açılıyor linke tıklayınca
Resimler sorunsuz açılıyor bende
ya abi insanın canını çektiriyosunson zamanlarda fotoğrafa merak saldım denebilir, sürekli araştırıyorum okuyorum
bak bunu da iyicene merak ettirdin
şu özel tesisat nasıl bişi bi anlatsan bari ya
![]()
mükemmel fotoğraflar ellerine sağlık..
abi telif hakkı al BMW çalabilir...
TSİ Jetta.
özel tesisata gerek yok bence, en azından biz o şekilde öğrendik
yapman gereken enstantaneyi biraz yüksek tutup makinayı arabayla birlikte çevirmek arabayla makina uygun şekilde ilerlerse bu şekilde çıkar.
tripod şart tabii
panning diye aratırsan daha detaylı bilgi bulursun
lens dediğin gibi geniş açı ayrıca bide filtre var sanırım.
Konu OzzY tarafından (04/04/2011 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ozancım evet senın dediğin gıbı normalde ama..bu olay daha farklı bı olay bence
senın dedığin taktikde gectiğimiz yıllarda çektiğim bir iki karemiz vardı
[IMG]ImageShack® - Online Photo and Video Hosting[/IMG]
[IMG]ImageShack® - Online Photo and Video Hosting[/IMG]
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
ozan panning ne biliyorum ama farkındaysan arabaya bağlı bi tripod yok yani bu fotoğraf başka bi araçtan çekilmiş gibi... ve arabanın da hızı yüksek gibi görünüyor, yani bunu makineyi elinle tutup yan arabadan çekmek biraz zor gibi görünüyor...
Merhaba,
Araca bağlı bir aparat var fakat daha sonra siliniyor ve aracın hızı en fazla 2km kadar,pan yaparken araca aparat bağlanmıyor,sırada audi TT ve VW scricco R var
![]()
vay 2 km hızla bu görüntü nasıl alınıyor dicem uzun enstantene diyeceksiniz galiba![]()
çok etkileyici ya a4 sevmeme rağmen a4 alasım geldi![]()
Keyif BMW'Dir...
Aslında birazda photoshop ustalığı var araç sabit çekiliyo araç dışındaki yerler photoshop yardımıyla bu şekli alıyo sadece jantlar seçilerek aynı efekt veriliyo bence okadar aparata gerek yok şahsen ben öle yapıyorum duran aracı drift yaparmış gibi gösteriyorum buda bir öneri bendeyanlış anlamayın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri