Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Evo gıcırtı

fırat ceran
    fcevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 21

Standart Evo gıcırtı

Aracımı kullanırken arka taraftan sanırsam bagaj kısmından ara yollarda gıderken ıc gıcıklayıcı bır gıcırtı oluyor basına gelen veya sebebını bılen arkadaslar var ıse yardımcı olabılırler mı ?

Kaan Acurol
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Budweiser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 524

Bugun bende o taraflarda gıcırtı değilde sanki açık kalmış gibi tık tık sesler duydum bi garip?!..

doğan karaman
    dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 56

sitepne oynuyordur

a aslan
    PANTOKRATOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yozgat
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    58SD111
    Edilen teşekkür: 12

benim evodanda uzun süredır arka taraftan bı gıcırtı geliyordu cok aradım sesı ve en sonunda bagaj kapısından geldiği anladım arka bagaj kapısı camına içerden elinle vurunca gelen sesse dertler aynı yok değilse sendeki sesi bulunca bızede soylede dertler nasıl olsa aynı, aynı ses bizdede gelecektır.

fırat ceran
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Beyaz

Bende bagaj kollarından geldığını tahmın edıyordum sanırsam yağsız olduğu ıcın yapıyor bakalım servıse goturucem ne dıcekler

Mehmet Sç
    υпвεʟıεναвʟε edelsang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23
    Edilen teşekkür: 243

gıcırıtısı bitmiyor bu arabanın bendeki motordan gelen hırıltıyı götürücem normal ses dicekler ondan sonra vurucam arabayı o duvar senin bu duvar benim
    ıslık sesi gibi ses war diyom normal diyo
    direksiyondan ses geliyo diyom normal diyo
    sinyal çalıştırınca ses geliyor diyom normal diyo ne bu ya

GÖKHAN ÇELİK
    BLUEMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 10

Alıntı fcevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracımı kullanırken arka taraftan sanırsam bagaj kısmından ara yollarda gıderken ıc gıcıklayıcı bır gıcırtı oluyor basına gelen veya sebebını bılen arkadaslar var ıse yardımcı olabılırler mı ?
    bagajında bulunan eşyalar yada her ne varsa bir yere sabitlemeyi dene bendede vardı hatta forumdada paylaşmıştım konuyu ve sonrasında öğrendimki bagajda bulunan eşyaların kasislere girince çıkarmış oldukları sesmiş gerçi hala tam olarak çözemedim ara ara geliyor ama bunlara gelene kadar bu evo ların bir ton yükü sorunu var nasıl bir makyajlama işi yapmışlar anlamadım benim bildiğim bir araç üretilir makyajlanınca bir çok olan sorunu çözülür ama bu araçta kapılar yer yer tam kapanmaz ,direksiyon altından ses gelir,sağdan soldan kasise girince gıcırtı gelir,yıkanınca sensörler takılır kendi kendine öter,balatalar çamuru görünce ses yapar,pedallar çok yumuşaktır dokunur dokunmaz firenleme yapar,sıfır almışsan müzik sisteminin üzerindeki muşambaların parçacıkları kalır,kontak anahtarı bazen zor çevrilir yani daha bir ton sorun var aklıma gelmeyen bu kadar sorunu olan başka B sınıfı araç varmı çok merak ediyorum chery den bile duymadım bu kadar sorun bir de corsa ile kıyaslanıyor bu araç ...

fırat ceran
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Beyaz

walla aracın kullanıından memnunum aslında ama bole ufak tefek seyler can sıkıyor bnm tek sorunum su bagajdan gelen gıcırtı oda ara sıra gelıo bazen hıc gelmıo bazen basladımı susmak bılmıo pazartesı goturcem servıse sımdı gıcıklığına oraya gıdınce yapmaz anlatamam derdımı hep ole olur yaa bu ısler bakalıkm artık hayırlısı

Orhun Küpeli
    deor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 11

Aynı sorun bendede var 555. km den sonra başladı baze hiç olmuyor çözümünü paylaşırsanız sevinirim

yılmaz arda
    almaguest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 8

Arkadaşlar benim de eski puntomda bagaj bölümünden kapağa ve cama vurduğumda içinde birşey sallanıyormuş gibi ses geliyordu. Ben kapak üzerine yoğunlaşmışken iyi bir usta akrabam olur sesi buldu. Yanılmıyorsam arka cam su fıskiyesiydi galiba , o bölüme giden kablolar iyi sabitlenmemiş onları çıkarıp plastik cırt ile sabitledik o sesten tamamen kurtuldum. İyi forumlar.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

Alıntı edelsang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gıcırıtısı bitmiyor bu arabanın bendeki motordan gelen hırıltıyı götürücem normal ses dicekler ondan sonra vurucam arabayı o duvar senin bu duvar benim
    ıslık sesi gibi ses war diyom normal diyo
    direksiyondan ses geliyo diyom normal diyo
    sinyal çalıştırınca ses geliyor diyom normal diyo ne bu ya
    hangi servise gidiyorsun ??

Mehmet Sç
    υпвεʟıεναвʟε edelsang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23
    Edilen teşekkür: 243

Alıntı segin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi servise gidiyorsun ??
    poyraz

GÖKHAN ÇELİK
    BLUEMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 10

işte bu gün benim araçtada tıngırtılar nihayet geldi
    hani boş kutunun içine misketleri atarsınız ses gelirya kasise girince arka sağ cam tarafından aynıı o şekil ses geliyordu :=)

fırat ceran
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı BLUEMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte bu gün benim araçtada tıngırtılar nihayet geldi
    hani boş kutunun içine misketleri atarsınız ses gelirya kasise girince arka sağ cam tarafından aynıı o şekil ses geliyordu :=)

aynen kardesım bnmde sağ taraftan gelıyor ve hala bulamadım ısten gucten servısede goturemedım cok gıcık oluyorum bazen kesılıyor haa gectı dıorum 10 dk sonra baslıo yıne gırc gırc gırc acaip sinirimi bozuyor.

16. 22/03/2011, 10:51

mobidik 64
    mobidik64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Uşak
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 18

benimde palio dan bir ara geliyordu ön göğüse bir tokat ondan sonra sıra sıra yumruk atardım yok bi çare dışardan gören kimbilir ne diyordu.. forumda bu durumla karşılaşan bir arkadaş da anlatmıştı onunki tam van damme işi olmuş o durmuş kapıları açmış tekme tokat giriştim düzeldi demişti..

işin aslı tırnak veya vidalarla ilgili bişey gibi geliyor allah sabır versin

fırat ceran
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı smartengineer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam aynı ses bende de var ara ara oluyo bazen kesiliyo geçen servise gittim adam teste çıkalım bi duyayım dedi kasisli yollara girdik bu kez de ses yapmadı tabiki ustada abi bunda ses falan yok dedi ve gönderdi en son olarak lastik basınçlarını düşürdüm birde öyle kullanacağım bakalım nasıl olacak.

bıraz once servısten geldım teste cıktık ses gelıodu adam baktı sağına soluna bagaja falan en son ben sağ parklara elımı bastırdım gıcırtı ordan gelıodu dedı o deıldır abı dedım sız sunları sokun bı ıı ce sıkın dedım ben dedıklerımı yaptıktan sonra ses mes kalmadı sorun sağ arka parklar gevsek olarabılır ıı bakın

murat imre
    operatormurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35ufc68
    Edilen teşekkür: 1038

Alıntı fcevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bıraz once servısten geldım teste cıktık ses gelıodu adam baktı sağına soluna bagaja falan en son ben sağ parklara elımı bastırdım gıcırtı ordan gelıodu dedı o deıldır abı dedım sız sunları sokun bı ıı ce sıkın dedım ben dedıklerımı yaptıktan sonra ses mes kalmadı sorun sağ arka parklar gevsek olarabılır ıı bakın
    bende de olmuştu fırat parklar gevşek değilde ayarsızdı ve bagajın camına değiyordu,çukurlara girince bagaj kımıldadığı için park lambasının camına sürtüyor ve gıcırtı yapıyordu, gevşetip camdan uzaklaştırıp tekrar sıktım ses kesildi...

fırat ceran
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Beyaz

parkları sıkınca gectı abı benmkıde huzura erdım sonunda

s. e.
    smartengineer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 8

hemen bi baktırayım inşaallah benimkide ondandır çok teşekkürler arkadaşlar

hüseyin koç
    kochuso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kütahya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 5

arkadaslar arka sağdan benımde gıcırtı gelip duruyor yapmadığım bişey kalmadı yaklasık 1 yıldır uğrasıyorum bı bulunamadı.bi de böyle sesler yanımızda usta varken gelmez .böyle özellikleri vardır.punto nun bi ton zaafı var.kalitesiz malzeme ve işçilik.aldım ama rengi ve dış görünüşü dışında hiç bişeyinden memnun değilim.bi daha fiat ??

Sayfa 1/2 12 SonSon