ben varım
balıkesirli sayılırım, sakaryada ikamet ediyorum .. ama bu sıralar balıkesirdeyim yine .. 54 plaka görmüşsündür belki ..
Selam arkadaşlar balıkesirde üniversite ögrencisiyim 5 10 punto görüyorum fakat formda olan varmı merkezden???
ben varım
balıkesirli sayılırım, sakaryada ikamet ediyorum .. ama bu sıralar balıkesirdeyim yine .. 54 plaka görmüşsündür belki ..
hoşgeldiniz
hoşgeldınız
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Aynen 34 plaka 34far04 hatta yazdım yukarıdadada![]()
tamam yarın sanayi bölgesindeyim ben. görüşürüz inş.
Tamam inşallah görüşürüz...
yarın servisteyim![]()
selam .... balıkesırde degılım ama sıze adres sanayı 2. kapıda autokıng var. serıf beye gıdın . umıt basaran ın selamı var dıyın gerı cevırmez sızı... mını onarımlar falan.... yardımcı olur... yoklugumda ıyı bakın memleketıme hade bakem![]()
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
eyv saol gider denerim bak birde tanımyrm falan demesin))
tanımıyorum derse, ona yaza aksamları kımle ıcmeye gıdıcen deyıver asla gerı cevıremez o zaman.... cocukluk arkadasımdır ıkı dostumdan da bırıdır benım gonderdıgım kımseyı cevırmedı sızı de cevırmez![]()
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
eyv saol ozman ufak tefek işlerim var ayna arkalarını beyaz yapmayı düşünüyorm beyaz yapıstırcm kagıt seklinde bakalım....
ben ayna kapaklarıyla kapı kollarını boyatmayı düşünüyodum ama haftaya dönicem sakaryaya orda yaptırıcam artık ..
Slm arkadaslar bende Balıkesir merkezdeyim yarın bende Sanayi 2. kapı Garj tuningde olucam sizleri görürsem bende selektör yaparım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri