güzel bir seçim abi kat iptali düz boru yap ucunada bunu tak bak nasıl ses veriyor otur dinledizellerde çok başarılı benzindede öyledir
Merhaba arkadaşlar.
Steel Marka çift çıkış krom egsoz aldım. Sizce nasıldır?
güzel bir seçim abi kat iptali düz boru yap ucunada bunu tak bak nasıl ses veriyor otur dinledizellerde çok başarılı benzindede öyledir
benim arabamda şu anda steel sport çift çıkışlı egzos var...egzosdan çok memnunum güzel ve tok ses veriyor...
Dizelte tok ses veriyormu?
sadece egzoz vermez kat iptali ve düz boruda gerekli hayırlı olsun ufuk abi bu arada..
TSİ Jetta.
kat iptalinde sorun yaşanmıyor çünkü kat sökülmüyor içindeki keçe alınıyor.egsoz ise muayene gitmeden 2 gün önce taktırmak mantıklı
Albea'da da vardı TÜV den geçememiştim.
Bunu taktırırken baktım üzerinde TÜV amblemi var. Geçer mi bilmem. Çünkü daha gaza basmadan kontağı çevirdiğimde hırlıyor aslan gibi..
Birde viteste iken gazdan ayağımı çektiğimde patır patır ses yapıyor o neden olabilir?
Kompresöre bindiriyorEgzos dolsun şöle 3 ten 2 ye atın gaza ufak ufak dokunun patlatır bile
Bu arada 1.4 fire larda ortada susturucu yok düz boru. Kat iptali olursa şahane olurda alt devirleri bayıltmazmı? Hocam birde bi video çekebilirmisiniz sesi merak ettim..
Tabii en yakın zamanda video yüklerim..
Edit: YouTube'ye yüklüyorum şuan..
Konu exixiz tarafından (15/03/2011 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.
200 TL'ye hallettim ben fazla mı verdim sizce. Egsoz + İşçilik
https://www.youtube.com/watch?v=YyXIG_NgfIo
Sevgili arkadaşım Video'yu biraz geriden çektiği için ses biraz az geliyor ancak az çok duyuluyor.
Bu arada egsoz ısındıktan sonra ki ses daha iyi ısınmasını bekleyemedim..![]()
Egzosun piyasası nedir bilemiyorum ama fiyat uygun gibi. Şu anda okulda oldugumdan dinleyemiyorum. En yakın zamanda eve gidince izleyeceğimSağdaki listedeki 3. videoda benim araca ait
![]()
Konu Budweiser tarafından (15/03/2011 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.
Sanırım piyasada 150 - 170 arası geziyor egsoz fiyatı
Mertin video var ama bulmak lazım tabiGarajdan Strawberry nin araştırdığı konuları biraz arayın bakalım. Orada olması lazım.
Ses iyimiş ya beğendim ben![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri