Sayfa 1/3 123 SonSon
53 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Sevmiyorum arabamı....

berkeraaa
    Ziyaretçi berkeraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sevmiyorum arabamı....

.................
    Konu berkeraaa tarafından (20/03/2011 Saat 14:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: aracın ek sorunları...

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Sevmiyorsanız fazla zorlamayın. Satın gitsin. Benim yaptığım gibi.
    Puntom yok artık ama ben yinede buraya geliyorum.
    Evet bu platformda size kızanlar olacaktır fakat doğrular değişmez.

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

bu iş birazda şans. saydığınız sorunlarda kronik olan göremedim. satmak en mantıklısı olucaktır.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı berkeraaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle bu kadar punto sever arasında böyle bir konu açmak belki yanlış olacak...eminim çok tepki gösteren olacak...ayrıca şunu belirtmek isterimki arabam ile ilgili sevebildiğim tek şey bu platform...geri kalan her şeyinden NEFRET ediyorum...yakın çevremede söylüyorum bu arabanın içinde öleceğim ben...daha öncede aracımı sevmediğimi söylemiştim imalarda bulunmuştum ancak bu durum yerini bende nefrete bıraktı....Aracımı alalı 2 yıl bile olmamışken arabamın bozulmayan yeri kalmadı gibi....Son vukuatları ise ;

yan tarafımda kimse oturmuyorken emniyet kemeri uyarısı ötüyor....Allah aşkına olacak işmi...uyduruk bir sensör yüzünden ben can güvenliğimin tehlikede olduğunu düşünüyorum...emniyet kemeri ve airbag birbiri ile iletişim halinde diye biliyorum ben acaba sinyal doğru gitmesse kaza yaptığım anda ne olacak ??
    peki ya kaza yapmama durduk yerde hiç hareket etmeden kilitlenip kalan city direksiyonu sebep olursa ? yada iş görüşmesine giderken marş basmassa...basınca kızdırma buji ışığı yanarsa arka kapı sesleri(ki arka kapısı yok aracımın) davlumbazın üstünden her 2 km de bir gümleme sesi gelmesi arka koltuk geçişinin benim dışımda kimse tarafından açılamaması bagajın kafasına göre açılmaması(kumandadan) daha şu anda aklıma gelmeyen bir sürü kötü hadise yaşadım aracım ile....
    Aracımı sadece 1 hafta sevebildim akabinde yaşadığım herşey yüzünden aracımdan nefret ediyorum...Eminim o da beni sevmiyor...
    Bugüne kadar bana her zaman yardımcı olmaya çalışan bütün arkadaşlara ise çok teşekkür ederim...Umarım bunları yazdığım için beni fazla eleştirmessiniz...

Hepinize sevgiler....
    sizi çok iyi anlıyorum ki eminim forumda ki arkadaşlarımda anlayacaktır..gerçekten araba arıza verdiğinde ne kadar da ufak olsa hiç araca binesim gelmiyor ve soğuyorum onun için haklısınız..bunu şöyle çözebilirsiniz aracınızı satın size forumdan aracıyla ilgilenen arkadaşlardan daha güzek bir tek kapı spor gp alalım mesela orçun abinin aracı..

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Murat Gürakan
    varmı denemek isteyen :) Murat Gürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 354

Bazı fanatikler hiç olmayacak yorumlar yapacaklardır yapsalar da takmayın kafanıza. Satın gitsin bence. Tıkırtılar bir yere kadarda siz artık güvenliğinizden şüphe eder olmuşsunuz. Bu çok kötü bir durum ortada bir şey olmasa bile. Bu kadar can sıkan bir şeyden bir an önce kurtulmanız sizin psikolojiniz için faydalı olacaktır.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Aynen arkadaşlara katılıyorum. Bu kadar canınızdan bile şüphe eder duruma geldiyseniz olmayacağı varsada olur. Mercedes bile olsa bu duruma gelmişseniz bir malla, en iyisi ondan kurtulmaktır.

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Şans arkadasım her aracta sorun var toyota forumunada takılıyorum onlardada bazı sıkıntılar var ama sızde bu denlı fazla olusu sıkıntı ıster ıstemez soguyor ınsan sans galıba ne dıyeyım en ıyısı satmanız olacak galıba ama ben gp den cok memnunum
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Nihat D.
    YaşasınDumansızHavaSahası NyhatShu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Plaka
    35EA1029
    Edilen teşekkür: 142

Sanmıyorum bukadar fanatiklerin oldugu biyerde bu durumu eleştircek kimse oldugunu düşünmüyorum gerçekten pes yani dedirtecek sorunlar yaşıyosun satıp 1 adet evo almanızı öneririm gerçekten Fiat çizgisinin çok çok üstünde bir araç yaratmış tebrikler.

Repair

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Şükrü EYİGÜNLÜ
    efe mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 22

Valla artık içinize sinmiyor ise mutlaka kurtulun ve bir süre bu markadan farklı başka markada bir araç alıp kullanın. daha sağlıklı karar verirsiniz. çünkü gene fiat alırsanız en küçük bir arıza da nefretiniz yeni aracınıza sirayet edecektir. farklı marka kullanırsanız belki iler de gene fiata binmek isteyebilirsiniz...

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

Yazdıklarının tamamında haklısın,kimse böyle sorunlardan sonra aracını sevemez zaten.Ben de Müslüm abi (kavalıkdere servis) olmasaydı şimdiye çoktan satmıştım aracımı hem de defalarca.Sorunları gerçekten bitmiyor.Bence istediğin fiyata satabilirsen sat hergün araca kafan rahat binmemek duygusunu iyi bilirim eski aracımdan

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

Sat gitsin düşünme bile.. Bu tip şeyler şans işidir.. Kısmetiniz yokmuş.. Kanınız uyuşmamış vs.vs.

City hariç kronik arızan yok ama işte şansın tutmamış.. Mercedes alıp 2 ay sonra değiştirmek zorunda kalan abim var.. Yeni kasa C serisi.. Fiat a özgü değil bu durum her araçta başına gelebilir..

Kafana takıp bu kadar dert etmek yerine gittiği fiyata satıp, kesene uygun farklı bir araç almak daha mantıklı.. Üzülmene değmez.. Şahsi fikrim madem bu kadar soğudun ve üzdü aracın seni.. tereddütle alacağına aracını markayıda değiştir..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

TOLGA YENİCE
    Intelligence Officer magic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 420

Tam bir şanssızlıklar silsilesi olmuş, senin adına üzüldüm açıkçası. Arkadaşların da dediği gibi aracı elden çıkarmanın vakti gelmiş. Kafanın rahat etmesi için bu şart gibi gözüküyor...

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

bazı araba kullanıcıları vardır aracındaki her türlü sorunu yılmadan çözmeye çalışır, ufak bir şeye kafasını takar servis servis dolaşır. kimisi aracına sadece biner, sorunları çözmeye uğraşmaz kimiside arabasındaki sorunlardan bıkar satar.
    bence de o arabayı satıp kurtulun. kendi aracımda da sorunlar ben oldu ben çoğunu çözdüm bıkmadım arabam ile uğraşmaktan zevk alıyorum, arabamı satıp başka araba alacak ne vaktim var nede mecalim. elimdeki ile mutlu mesut geçinmeye çalışıyorum. araba rahatlıktan çok sürekli sıkıntı yapan bir hale gelince elden çıkartmak en temizi.

geçmiş olsun

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

murat aras
    opexturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 83

hepimizin aracında olmuştur bazı sorunlar benim aracımda da oldu ancak ben sevmiyorum falan demedim çabaladım uğraştım çözdüm her sorunu...ancak sizi de çok iyi anlıyorum soğuyo insan araçtan bu durumda size verebileceğim tek tavsiye aracınızı satmanızdır...ben doblo kullanırken baba satmak istiyorum dedim noldu dedi içime sinmiyor sevmiyorum dediğimde içine sinmiyorsa yapacak bişey yok sat dedi siz de içinize sinmediyse satın bence çünkü bu durumlar sinirinizi bayağı bozmuşa benziyor

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Arabanızı satıp gerekirse başka marka kullanabilirsiniz aynı ayarda.

Abdullah YUCEER
    aposport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 42

2 sene albea kullanmış biri olarak söylüyorum. toplamda 70.000 km yol yaptım. tek masrafım bakımları oldu. onuda masraftan sayarsanız.

punto albea ya göre evet çok konforlu ve üst sınıf ama ne kadar elektronik o kadar arıza maaleseff

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

oluşabilicek tüm sorunlar bir araçta toplanmış ve seni bulmuş. soğuduysan sat gitsin... yeni bir araba al keyifine bak..

TOLGA YILDIRIR
    PLaTiNuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 884

Şanssızlığın böylesi gerçekten arabayı satmak için gerekicek herşey bi arada...Sat gitsin arkadaş kafan rahat olsun...
    Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...

ti ner
    tiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 44

Çok ilginç.Sizi eleştiren, hatta çizgiyi aşıp saldıran olmamış.Ben başka bir başlıkta cam tavanın güvenliği konusunu dile getirmiştim ve cam tavanlı araç sahiplerinden bazıları inanılmaz bir fanatiklikle konuyu ele almıştı.
    Size söyleyebileceğim tek şey (birçok arkadaşımında belirttiği gibi) satın.

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Aslında sendekı arızaların cogu genel anlamda olan seyler...Belkıde cok takıyor olmandan kaynaklı bu nefretın...

Satman çözüm getırecekse sat ama bence daha rahat olmalısın..Beklentılerın daha fazla anladıgım kadarıyla,punto bunu karşılamamış...

Arızalar her araçta olur takma kafana..Sat kurtul bakalım yenı aracın bunları unutturacakmııı,arattıracakmı ?
    I ' m c a p u l i n g . . .

Sayfa 1/3 123 SonSon