Evet başlıktada söylediğim gibi bu yaylar hakkında daha önce birçok konu açıldı. Fakat bir türlü tatmin olamıyorum kesin net cevaplar yok herşey havada kalmış. Bildiğiniz üzere 2 yay markasıda kaliteli alman malı. Herkes beklentisi konfor olmuş fakat bahsedilen spor yaylarda konfor çokta aranmamalı kanımca. Benim sıkıntım şu arada kaldığım haliyle 2 seçenek var. H&R ve Eibach isteğim ise şu ; almayı düşündüğüm bu markaların 3.5cm lik yayları kullanıcılarına sormak istiyorum. Bu yayların + ları - leri nelerdir? Amortisörleri patlatmamak için ne tarz ayarlamalar ve sürüş teknikleri kullanmak gerekir? Konfor beklemiyorum ama 2 yayı konfor acısından değerlendirseniz hangisini tercih edersiniz? Performans olarak(Yol tutuşu ve göz zevki) hangisini tercih ederdiniz? Umarım bu sefer ki konu nokta niteliğinde olur ve bir daha bu konu tartışılmaz.. LÜTFEN 5cm lik yaylardan örnek vermeyiniz. Misal; 5cm lik daha alçaltır daha iyi yol tutar gibisinden. Merakımı gidermek istediğim konu 3.5 cm lik yaylar...
Yer imleri